Een zonnebril is voor velen van ons een item dat zich enkel in de laatste dagen van de lente laat gelden en uiteraard in de zomer z’n momentje neemt. Toch begint het stijlvolle aspect steeds vaker op één lijn te komen met het functionele aspect. Waar een zonnebril voorheen enkel gebruikt werd voor het beschermen van zicht in tijden van felle zon, daar is het nu een item dat een outfit af kan maken. Uiteraard wil je het dan ook meteen goed doen als je besluit toch mee te gaan met de trend. Daarom hebben wij een mooi brilletje voor jullie uitgekozen.

Met deze Persol zonnebril is je outfit ‘af’

Zoals hierboven aangegeven komt het steeds vaker voor dat een zonnebril onderdeel uit maakt van iemands voorkomen. Niet omdat het een verdomd handig accessoire is, maar vooral omdat het er gewoon goed uitziet. Mits je een stijlvolle bril uitkiest natuurlijk. Om die keuze wat te vereenvoudigen hebben we een zeer stijlvolle creatie van Persol uitgekozen. Wie een beetje bekend is met zonnebril-merken weet dat Persol zeer kwalitatief hoogwaardige producten fabriceert.

Deze ‘Persol 3 Lenses Sunglasses‘ is daar geen uitzondering op. Wat anders is aan deze bril ten opzichte van traditionele modellen is het feit dat er een ‘derde lens’ aan toe is gevoegd. De bril heeft in het midden, waar normaliter gewoon een opening zit, een extra lens. Persol zelf geeft aan dat dit zorgt voor een extra blokkade wat betreft wind, zonlicht en delen van je gezicht. Er valt natuurlijk iets voor te zeggen, maar bovenal vinden we het gewoon een zeer ‘kek’ brilletje. Kost je wel €300, maar dan heb je ook wel een bijzonder stijlvol accessoire te pakken.

Bron: Persol