De nieuwe geur van Morreale Paris is erg bijzonder en dit heeft alles te maken met het luxueuze design. Het Franse label maakte onlangs het parfumflesje, de Le Monde sur Mesure, bekend. Het design van het parfumflesje maakt het ’s werelds duurste parfumflesje ooit. Het heeft namelijk een prijs van maar liefst 1,5 miljoen dollar.

Goud en diamanten zorgen voor het duurste parfumflesje ooit

Het parfum is een mengeling van de betoverende geur van Parijse roses de mai en de Himalaya berg Neroli. Het flesje van Le Monde sur Mesure is gemaakt van twee kilo 18 karaats goud. Daarbij komen ook nog de diamanten van zeer hoge kwaliteit dat het parfumflesje een waar collecters-item maakt. Dit alles kost het design van het flesje maar liefst één jaar om tot het prachtige eindresultaat te komen. Bovendien wordt het flesje gekenmerkt door een uniek serienummer. Samen met een premium houten reis-case en een 18 karaats gouden armband zal het parfum worden opgeleverd.

's werelds duurste parfumflesje Pure Luxe

 

Het parfum Le Monde sur Mesure is echter alleen toegankelijk voor vooraf gekwalificeerde VIP’s. Het pafrum zal tijdens een privé kunst tour in de historische landgoederen van Los Angeles eind 2018 worden onthult in 5,7 en 10 milliliter flesjes. Voor de echte liefhebbers introduceert Morreale Paris ook een consumentenversie van het parfum.

Bron: Luxurylaunches