Als er in Amerika één plek is waar alle roem en rijkdom bij elkaar komt, dan is het wel Los Angeles. De City of Angles is al jarenlang dé trekpleister voor de rich and famous. Logisch ook, met Hollywood in je achtertuin is slagen op de weg naar succes bijna een must. Het is dan ook niet vreemd dat ook Elon Musk – Tesla-genius – zijn heil hier heeft gezocht. Juist, heeft gezocht, want zijn optrekje in Brentwood staat nu te koop voor een malse $4.500.000. Zo’n 4 miljoen euro.

Wonen onder – en naast de sterren in Los Angeles

Elon Musk heeft, net als bijvoorbeeld LeBron James, een prachtig optrekje weten te realiseren in Los Angeles. Ondanks het feit dat de woning gesitueerd is in een buitenwijk van Los Angeles en er dus genoeg rust is te vinden, heeft Musk besloten om de boel toch maar in de etalage te zetten. Wij zijn er nog niet helemaal uit waarom, zeker gezien de luxe en het comfort waarmee het huis is aangekleed.

elon musk woning los angeles brentwood Pure Luxe

Zo is er ruimte gemaakt voor vier slaapkamers en evenzoveel badkamers. Daarnaast is de woning dusdanig ontworpen dat er aan iedere zijde gebruik is gemaakt van ramen die van vloer tot plafond lopen. Het resultaat is een geweldig panorama-zicht over de stad, de zee en de canyon. Nóg een reden waarom we niet begrijpen dat hij hier weg wil.

elon musk woning los angeles brentwood Pure Luxe

Uiteraard is het huis voorzien van alle state of the art inbouwapparatuur. Voor ontspanning ben je ook aan het juiste adres, want er is tevens gedacht aan een zoutwater zwembad en een spa. Rondom het huis zijn diverse patio’s te vinden, die perfect geschikt zijn voor de zwoele zomeravonden en door de hele woning is afwisselen gebruik gemaakt van moderne materialen en hout. Voor L.A. begrippen absoluut geen verkeerd onderkomen. Precies zoals we het gewend zijn van Elon Musk.

elon musk woning los angeles brentwood Pure Luxe