Auto’s: een onderwerp waar wij bij Pure Luxe graag over praten. Een auto is misschien de meest persoonlijke, doch materialistische zaak die we ons kunnen veroorloven. De auto die je koopt zegt meer over je dan vrijwel ieder ander ding. Is ‘ie smaakvol (of juist protserig), vol rommel of altijd showroom-klaar? Een ware autoliefhebber zal waarschijnlijk rondrijden in bolides die volledig aan ’t laatste kenmerk voldoen. Om auto’s in dergelijke staat te houden hebben ze natuurlijk genoeg aandacht nodig én een goede ‘slaapplek’. Laten wij die laatste nou net gevonden hebben. Dit huis is de absolute droom van iedereen die leeft voor automobielen.

Droomwoning in Austin, Texas

Naar het schijnt staat de stad Austin in Texas bomvol met mooie optrekjes. We lieten jullie eerder al kennismaken met de duurste Airbnb van Amerika – deze ligt in Austin. Nu zijn we er dus terug om het ultieme auto-huis te bekijken. Het huis is niet ontworpen zoals we dat zo vaak zien. Er is geen overdaad aan weelde en luxe aanwezig (al is ’t nog steeds een alleraardigst onderkomen). Nee, het ontwerp van dit huis heeft de auto’s als middelpunt neergezet.

dit is de droomwoning van iedere autoliefhebber in Austin Texas Pure Luxe

Natuurlijk is ’t een woning van bovengemiddelde proporties, maar dat komt niet door een verschrikkelijk groot zwembad of een gym. Het is de collectie aan prachtige bolides in ’t huis én de mogelijkheid om deze mooi te showen die dit huis zo speciaal maken. Wat ons betreft het ultieme huis voor de persoon die gek is van auto’s en een aantal prachtige bolides heeft om ’t bouwwerk mee op te vullen. Echt een droomwoning dus.