Bij het gros van de hotels over de hele wereld vind je meestal een ‘vending machine’ op de gang. In 99% van de gevallen zijn het van die automaten die we allemaal wel eens gezien hebben, met frisdrank erin en anderen met snacks erin. Weinig bijzonders dus. Bij het Ritz-Carlton in Florida denken ze daar toch iets anders over en hebben ze graag een automaat van niveau. Het gevolg: een automaat die vol zit met Moët & Chandon champagne.

Het Ritz-Carlton in Florida heropend met Moët & Chandon-automaten

Nu weten we van het Ritz-Carlton dat ze erop gefocust zijn om ieder detail op een bepaald niveau te handhaven, maar deze aanpassing na de heropening had niet iedereen aan zien komen. In de automaat zijn twee soorten Moët & Chandon terug te vinden: Imperial Brut en Imperial Rose. Beide soorten worden nauwlettend in de gaten gehouden door een sommelier die ervoor zorgt dat de flesjes hun ideale temperatuur behouden. Een ander cool detail: er kan niet betaalt worden met biljetten. Nee, mocht je de automaat willen gebruiken dan heb je gold tokens nodig. Deze koop je bij de receptie. Doe maar fancy.