Frankrijk geldt al jaren als populaire bestemming voor vakanties. Zeker in het Zuiden van Frankrijk, grenzend aan de Middellandse Zee, is het goed vertoeven. Daar, ten zuid-oosten van Marseille vinden we de gemeente Bardol. Deze plek staat bekend om de rustige doch heerlijke vakantiesfeer die ’t uitstraalt en combineert relatief weinig toerisme met heerlijke temperaturen. Aan de rand van het dorp vinden we ‘Villa on the Rocks’, een Airbnb die werkelijk magnifieke architectuur combineert met ongelooflijk idyllische uitzichten.

Villa on the Rocks is de meest spectaculaire Airbnb in het Zuiden van Frankrijk

Wat direct opvalt bij het zien van deze villa is de wijze waarop het zwembad is verwerkt in het niveauverschil van de woning. De architectuur is zoals gezegd ongelooflijk bijzonder en het zwembad maakt hier een groot deel van uit. Zoals op de foto’s duidelijk te zien is het zwembad dusdanig geconstrueerd dat je vanuit de villa tegen de zijkant van het water aankijken – via grote ramen. Je kunt binnen dus altijd zien wie er aan het zwemmen is. Dit creëert een zeer bijzonder element en doet ‘buiten’ met binnen verbinden.

villa on the rocks bandol frankrijk airbnb Pure Luxe

De villa is enorm groot en biedt plek aan 10 gasten, perfect geschikt voor een vakantie met vrienden of familie dus. Werkelijk alle aspecten zijn tot in de puntjes verzorgd. Zo is het design niet alleen aan de buitenkant oogstrelend, ook de diverse ruimtes (waaronder bijvoorbeeld de badkamer) zijn op prachtige wijze ingericht en vormgegeven. Het huis is tegen een helling aan gebouwd, waardoor er veel niveauverschil is. In totaal heeft het huis vier verdiepingen en vijf slaapkamers.

villa on the rocks bandol frankrijk airbnb Pure Luxe

Als je naar buiten stapt om plaats te nemen op een van de loungestoelen, valt het direct op hoe adembenemend mooi het uitzicht is. De villa is omgeven door natuur en wijngaarden, dus ontspannen gaat hier vrijwel vanzelf. Mocht je nou interesse hebben, dan kun je het huis hier boeken. Wel een grote zak geld meenemen. Voor 1 persoon ben je per nacht €575 kwijt. Bij 10 gasten stijgt dat bedrag naar €683. Een smak geld, maar dan heb je wel een prachtig verblijf in een fenomenale omgeving. Wat wil je nog meer voor een perfecte vakantie?

villa on the rocks bandol frankrijk airbnb Pure Luxe villa on the rocks bandol frankrijk airbnb Pure Luxe villa on the rocks bandol frankrijk airbnb Pure Luxe villa on the rocks bandol frankrijk airbnb Pure Luxe

Bron: Airbnb