Dubai, de plek van ongekende luxe en mogelijkheden. De grootste wolkenkrabber ter wereld staat er en ook het eerste 7 sterren hotel is er te vinden. Je kunt er rondlopen door de mooiste botanische tuinen, moderne architectuur of extreme sporten beoefenen. En hierna kun je tot rust komen in een prachtig hotel, zoals een van deze onderstaande, waar het je aan niks zal ontbreken.

De kans dat je je hier gaat vervelen is niet zo heel groot, bij het W Dubai The Palm. Het is een nieuw hotel met op elk vlak het beste; kunst, design, eten en muziek. Dit komt samen met een perfecte service die deze wereldwijde keten kenmerkt. Overdag kun je uitrusten op het strand, watersporten beoefenen of heerlijke cocktails drinken. Daarna kun je de zonsondergang bekijken vanaf een rooftop om vervolgens te eten bij een bekroonde chef. Sluit de avond af met de beats van een bekende DJ en je dag is compleet.

Dubai PURE LUXE

Stella di Mare Dubai Marina

Dit is de eerste internationale locatie van deze Egyptische hotelketen. Het vijf sterren hotel bevat maar liefst 369 hotelkamers die allen zijn ontworpen in Art Deco stijl, drie restaurants, een complete spa, een gym, indoor jacuzzi’s en natuurlijk een zwembad. De drie barren, een lobby bar met luxe Italiaanse koffie, een zwembad bar en een rooftop bar, zijn misschien wel het hoogtepunt. Bovenop is er uitzicht op het strand, waar je met een cocktail in je hand van kunt genieten.

Dubai PURE LUXE

Melia Desert Palm

Dit is een luxueus en ruimtelijk hotel in Arabische sferen. Alle standaard dingen zoals bars, restaurants, fitnessruimtes, spa en andere zaken zitten er uiteraard bij inbegrepen. Wat het hotel echt bijzonder maakt is de hippische flair, waarmee het zich onderscheidt van de andere hotels in Dubai. Er zijn vier polo velden, een rijschool voor paarden en ruimte voor maar liefst 300 paarden. Is dat niet helemaal je ding, dan kun je ook gewoon gebruikmaken van de jog en fiets routes.

Dubai PURE LUXE

Magic Camps Dubai

De naam legt de lat vrij hoog, maar dit wordt dan ook gewoon waargemaakt. Het hotel biedt een bijzonder verblijf in een prachtig duingebied en persoonlijke service die je niet voor mogelijk houdt. Een mooie Jeep safari door de woestijn brengt je bij het privé tenten kamp, weg van de drukte van Dubai. Hoe je tijd hier vervolgens besteed is aan jezelf, mogelijkheden genoeg. Zandborden, kameel rijden, quad rijden of gewoon genieten van de rust en het uitzicht. Het kan allemaal.

Dubai PURE LUXE

Rove Downtown

Dit hotel is vooral bijzonder vanwege de verantwoordelijke wijze waarop het omgaat met stroom. En dat valt zeker in het excessieve Dubai natuurlijk op. Met de mooie en rustige uitstraling, nabijgelegen Starbucks en het relatief betaalbare tarief trekt het vooral een jonge en budget gerichte generatie aan. Hoewel dit hotel minder overdadig is dan de rest van de stad, kun je door simpelweg naar buiten te stappen die ongekende luxe toch weer gewoon ervaren.

Dubai PURE LUXE

One & Only The Palm

Gelegen aan het strand, bij het iconische Palm Jumeirah, en het zal je aan werkelijk niets ontbreken. Het hotel staat bekend om de prachtige stijl en het geweldige comfort. Het diner wordt bereid door een 3 sterren chef, in Franse stijl. Na het diner kun je een drankje doen bij de hippe 101 bar, waar je de mooie skyline en privé stranden kunt zien. Een van de meest decadente hotels die er zijn in de stad die toch al bekend staat om zijn luxe.

Dubai PURE LUXE

Anantara The Palm Dubai Resort

Het Anantara The Palm Dubai Resort ligt aan de oostelijke kant van de stad. Dit hotel is geïnspireerd op de Thaise architectuur en brengt dan ook een Aziatische sfeer met zich mee, zowel qua uiterlijk als qua keuken. Er zijn kooklessen te boeken, waarbij je de Vietnamese en Chinese keuken kunt proeven. Ook kun je het resort ontdekken via Thaise bootjes of met een tuk-tuk. Relaxen kan in de Turkse spa en de watervilla’s die het hotel biedt zijn nergens anders in Dubai te vinden.

Dubai PURE LUXE

Armani Hotel Dubai

Dit hotel is onderdeel van de hoogste wolkenkrabber ter wereld, namelijk de Burj Khalifa. Het uitzicht is dan ook geweldig, maar dat spreekt voor zich. Dat is niet het enige wat dit hotel bijzonder maakt, zo kun je feesten in de chique Armani privé nachtclub die is gelegen op de 144e verdieping. Hier worden een van de betere feestjes van de stad gehouden. Slapen doe je dan in authentieke Italiaanse luxe, waar Giorgio Armani elke kamer zelf mede heeft ontworpen.

Dubai PURE LUXE

H Dubai

Het H Dubai verzekert je van een onvergetelijke trip. De service tot het interieur, dit hotel ademt boetiek luxe op een manier zoals weinig andere hotels dat doen. Je kunt sporten in een mooie sportschool waar je ook kunt kiezen voor virtuele workouts. Daarna kun je tot rust komen in een mooi bubbelbad of in een van de 10 barren. Op vrijdag is er de Delphine’s Hollywood Brunch, die je eigenlijk niet mag missen. Heerlijk eten, uitstekende service en fantastisch entertainment.

Dubai PURE LUXE

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah

Het Waldorf Astoria is een bekende naam en natuurlijk lid van Hilton Hotels, dus een goede ervaring is gegarandeerd. Het biedt 200 meter aan privé strand, en kamers met fantastische uitzichten. Het is ook nog eens perfect voor families, er zijn kids-clubs en genoeg entertainment. De spa biedt eveneens voldoende mogelijkheden, net zoals de verschillende activiteiten op zee. Het diner wordt bereidt door een sterrenchef en daarna kun je uiteraard cocktails drinken aan het strand.

Dubai PURE LUXE

Bron:D’Marge