Dat wij mensen onszelf af en toe in de watten leggen, daar zijn we groot voorstander van. Laten we wel wezen, het leven verdient af en toe een goed diner, een nieuwe bolide of een lekkere vakantie naar de zon. Echter, we zijn niet de enigen die af en toe een extraatje verdienen. Onze trouwe viervoeters verdienen ook een luxe leven en hoe doen we dat beter dan ze vlak voor de winterdagen in een goed jasje te hijsen?

Moncler

Het merk uit Grenoble, Frankrijk, staat erom bekend hoogwaardige kleding te fabriceren die zowel voor het dagelijks gebruik, als voor extreme weersomstandigheden geschikt is. De winterjassen van Moncler zijn praktisch toonaangevend voor een beetje wintersportgebied en de polo’s worden door menig man gedragen. Moncler is een merk dat constant innoveert wat betreft het gebruik van materialen en vormen, iets wat er voor zorgt dat ze al geruime tijd meedoen in het gerespecteerde fashion circuit.

moncler mondog kleding fashion voor honden Pure Luxe

Mondog

Omdat fashion én representatief voor de dag komen veel verder gaat dan een combinatie van goede kledingstukken, heeft Moncler een passende outfit voor je hond geproduceerd. Het merk bestempeld dit als de Mondog en dit item zorgt er voor dat je hond, net zoals jijzelf, enorm modebewust voor de dag kan komen. Het is weliswaar een vreemd gezicht, aangezien de groep honden in kledij nog steeds een minderheid is, maar dat doet niets af aan het gebaar. Je hond is altijd aanwezig als je trouwe metgezel en dit is jouw manier om met stijl en klasse iets terug te doen.

moncler mondog kleding fashion voor honden Pure Luxe

Met de winterdagen voor de deur kun je er van uit gaan dat het niet alleen om een stijlvol voorkomen gaat, maar met de mondog garandeer je je hond tevens een prettig warme wandeling. Het item is nog steeds te koop via de kanalen van Moncler en kost een schamele €295. Je kunt kiezen voor een oranje, groene, rode, blauwe of zwarte variant – waarin de prijzen hetzelfde zijn voor iedere kleur.