Het W Maldives heeft wel een hele ludieke actie met het nieuwe Exteme Island Takeover pakket. Voor de kleine prijs van $6,25 miljoen is het gehele hotel 7 nachten lang van u. Een exclusiever privé paradijs op een tropisch eiland is niet te vinden. U en wie u dan ook mee wilt nemen hebben toegang tot alle 78 privé bungalows, elk compleet met terras en zwembad, 6 gourmet restaurants en een ondergrondse nachtclub.

Het W Hotel op de Malediven

Daarnaast is er onbeperkt toegang tot de binnen- en buiten spa, met luxueuze behandelingen, automatische stoombaden, tropische regendouches en vrij toegang tot al het eten en drinken. Wilt u en uw gezelschap naast het ontspannen in de spa dan is dit natuurlijk probleemloos mogelijk. Uiteraard is dit ook zo voor de geweldige keuken. Mocht je liever elders ontspanning zoeken, dan kun je gebruik maken van de watersport-mogelijkheden rondom het hotel. Vier nachten kosten $4 miljoen en zeven nachten kosten $6,25 miljoen. Ga voor meer informatie naar de website van W Maldives.

lagoon-oasis-bungalow

Lees ook: In dit Restaurant in de Malediven Kunt U Onderwater Dineren