Nederland heeft ontzettend veel landelijke bekendheden, van voetballer tot DJ – de zogeheten BN’ers zijn overal te vinden. En aangezien je als BN’er in de meeste gevallen ook wel een aardige spaarrekening hebt, mag een mooie wagen natuurlijk niet ontbreken. Dit zijn de auto’s waar de bekende Nederlanders momenteel in rondrijden. We kunnen niet anders dan toegeven dat de meeste wagenparken er goed uitzien. Zo zie je maar dat hard werken beter loont dan geld lenen – althans daar gaan we vanuit.

Martin Garrix

We schreven al eerder over de bolides waar Formule-1 coureurs in hun vrije tijd mee rijden, maar Max verstappen is niet de enige die er wat van kan. Martin Garrix, kameraad van Max Verstappen, weet ook hoe het moet. De pas 19 jarige DJ schafte laatst een eco-vriendelijke semi-elektrische BMW i8 aan voor een ‘kleine’ €153.000,- euro.

Vergelijkbare auto: BMW i8

Linda de Mol

Met een vermogen geschat op €23 miljoen, is het geen verrassing dat de Nederlands televisiepresentatrice en actrice Linda de Mol over meer dan één auto beschikt. Momenteel rijdt zij rond in een Porsche 911 Carrera. Eerder reed ze ook rond in een Range Rover, maar die wisselde ze in voor een BMW X.

Vergelijkbare auto: BMW X5

Badr Hari

De vechtmachine Badr Hari heeft al een heel aantal overwinningen op zijn naam, maar dat is niet het enige wat hij op zijn naam heeft staan. Ook is de kickboxer eigenaar van een Lamborghini Aventador.

Vergelijkbare auto: Lamborghini Aventador

Geert Wilders

In een oud interview uit Geert Wilders zijn liefde voor de Audi TT die bij hem in de garage staat, maar na zijn ‘minder, minder, minder’ uitspraak richting Marokkanen kreeg hij permanente persoonsbescherming. Dat betekende minder, minder, minder auto’s voor Geertje. Vandaag de dag wordt de politicus rondgereden in een gepantserde BMW 7 serie. Ook niet verkeerd dachten wij zo.

Vergelijkbare auto: BMW 7-serie

Anouk Smulder

Linda de Mol is niet de enige die is gevallen voor de Porsche 911 Carrera. Ook model en presentatrice Anouk Smulders rijdt rond in een Porsche 911 Carrera 4S.

Vergelijkbare auto: Porsche 911 Carrera 4S

Memphis Depay

Gepersonaliseerde Mercedes-Benz G-Wagen. Hij importeerde de auto in Engeland toen hij onder contract stond bij Manchester United. Hij vergat de auto correct aan te geven, waardoor hij er een rekening van 20.000 pond bij kreeg van de belanstingsdienst. Daar blijft het echter niet bij. De voetballer werd vorig jaar gespot in een matzwarte Rolls Royce Wraith by Mansory. Deze brute 6.6L V12 is te koop vanaf €360.000, maar ook bij deze auto liet de voetballer het een en ander aanpassen. De MANSORY uitvoering van hem kost zo’n €550.000.

Vergelijkbare auto: Mercedes-Benz G-klasse

Bron: MSN