Mooie resorts zijn we wel fan van bij Pure Luxe. Jezelf verplaatsen naar het paradijs en van alle gemakken voorzien zijn is de beste vakantie die we kunnen bedenken. Echter, een topvakantie vereist ook een vereeuwiging in de vorm van foto’s. Een paradijselijke plek wil je altijd nog eens herbeleven. De Maldiven is zo’n plek – een plek waar je kunt wegdromen en waar praktisch alles mooi is. Om in te spelen op de hype rondom fotografie en dan in het bijzonder Instagram, heeft het Conrad Maldiven Rangali Hotel een heuse Instagram butler in het leven geroepen.

Conrad Maldiven Rangali Hotel – Instagram butler

Normaliter is het je partner die je voorziet van de nodige fabuleuze kiekjes wanneer je een speciale plek bezoekt. Al kunnen we ons indenken dat diezelfde partner daar niet altijd zin in heeft. Het luxueuze 5-sterren resort Conrad Maldiven Rangali Hotel heeft hier het perfecte alternatief voor uitgevonden. Ze laten ons kennis maken met de Instagram butler. Een medewerker van het resort die gasten naar de meest pittoreske plekken in en rondom het resort brengt.

conrad maldiven rangali hotel instagram butler Pure Luxe

De gasten worden door de butlers meegenomen op zogenaamde Insta trails. Dit zijn een soort excursies waarin de gast de mogelijkheid krijgt om de mooiste foto’s te schieten op deze prachtige plek. Naast het laten zien van de beste setting voor je foto hebben de Insta Trails ook een informatief doeleinde. De butlers hebben allemaal genoeg kennis om je te voorzien van de meest interessante weetjes tijdens het schieten van je ultieme Instagram foto.

conrad maldiven rangali hotel instagram butler Pure Luxe

Zo kun je dus onder begeleiding van een medewerker het beste kiekje schieten in de Infinity Pool van het resort, Sun Pit (waar de zon in de oceaan zinkt bij zonsondergang) en hun wereldberoemde onderwater restaurant. Een plek als deze mag je absoluut niet verkeerd vastleggen – al lijkt ons dat zeer moeilijk tussen al die schoonheid.

Bron: ConradHotels