Hier bij Pure Luxe hebben wij – en jullie – inmiddels zoveel prijzige optrekjes voorbij zien komen, niets weet ons nog te verbazen. Althans, dat zou je denken. Toch moeten we toegeven aardig verrast te zijn door de woning die we jullie vandaag weten voor te schotelen. Voor een slordige $28.000.000 koop je namelijk een villa op een lap grond die maar liefst 18.000 vierkante meter telt. Een prachtige optie denk je vast, ware het niet dat de lap grond alles behalve het speciale aspect aan deze woning is. Het gaat juist om de achtertuin – specifieker, om wat er in die achtertuin te vinden is.

Dallas, Texas is de plek waar je woont met een waterpretpark in je achtertuin

De meeste mensen die een bovengemiddelde goed gespekte bankrekening bezitten gaan bijzondere dingen doen met hun geld. De een steekt een fortuin in een veelbelovend goed doel, de ander besluit een verzameling van klassieke raceauto’s te realiseren. Met een groot vermogen ontstaan grote mogelijkheden. Zo heeft ook de huidige eigenaar van deze gigantische villa in Dallas ondervonden. Hij besloot namelijk dat z’n achtertuin het toneel voor een privaat zwemparadijs moest worden.

Het resultaat mag er wezen en we kunnen ons voorstellen dat plaatselijk recreatiebad ‘de Koele Kikker’ hier jaloers op zal zijn. Maar liefst drie gigantische glijbanen – 2 dichte en 1 open glijbaan – maken onderdeel uit van een heus waterpretpark. Daarnaast is er een lazy river gerealiseerd welke de zwemmer door een spookachtige grot leidt. Het vertier vindt allemaal plaats in de achtertuin van een villa die maar liefst 3.500 vierkante meter aan oppervlak telt.

villa waterpretpark dallas texas landgoed Pure Luxe

Het is niet alleen een waterpretpark dat hoge ogen gooit

Natuurlijk heeft de woning niet alleen de beschikking over een waterpretpark en gaat het hier slechts om de kers op de taart. Weliswaar een hele grote kers, maar toch. Er is meer wat een potentiële koper zou kunnen overtuigen van de ongelofelijke charme van dit gigantische landgoed. De woning, zoals aangegeven zeer ruim, heeft namelijk de beschikking over maar liefst 10 slaapkamers, 2 bioscopen, een bowlingbaan, een fitnessruimte en een NBA-All Star basketbalveld. Kortom, meer dan genoeg faciliteiten die ervoor zorgen dat je voor slapen bijna geen tijd meer hebt. We zijn benieuwd hoe lang het zal duren alvorens dit totaalpakket een nieuwe eigenaar heeft gevonden. Duidelijk is wel dat je de aankoop kunt doen op de groei van met 18 vierkante kilometer aan grond is er plek genoeg om je eigen dorpje te realiseren. Met geld komt waanzin zullen we maar zeggen?

villa waterpretpark dallas texas landgoed Pure Luxe villa waterpretpark dallas texas landgoed Pure Luxe villa waterpretpark dallas texas landgoed Pure Luxe villa waterpretpark dallas texas landgoed Pure Luxe

Bron: MAN MAN