Met het zomerse weer en de onmiskenbare geur van betere jaargetijden is de honger naar een vakantie groter dan ooit tevoren. Logisch dat we dan en masse uitkijken naar verre reizen en zonovergoten bestemmingen. Plekken waar we even helemaal tot rust kunnen komen en waar we ontsnappen aan de chaos van alledag. Plekken zoals het Soori Bali Resort op – jawel – Bali.

Tot rust komen aan de rand van rijstvelden in het zuid-westen van Bali

We hoeven jullie inmiddels niet meer te vertellen dat Bali een aantrekkelijke hotspot is als ’t aankomt op vakantiebestemmingen. Het Soori Bali Resort is gelegen tussen Mount Batukaru en rijstvelden. De eigenaar én tevens architect Soo K. Chan heeft zich gefocust op het creëren van een resort dat serene rust uit moet stralen. Daarnaast is sustainability ook een belangrijke factor.

soori resort bali Pure Luxe

Het resort bestaat uit een totaal van 48 privé villa’s. Iedere villa is opgetrokken uit materialen die uit de omgeving komen – zoals Soo K. Chan het graag ziet. Daarnaast is iedere villa uitgerust met z’n eigen infinity pool, vergezeld door een prachtig uitzicht op de bergen of het strand en de oceaan. Er zijn tevens twee restaurants aanwezig op ’t terrein. Deze verzorgen zowel inheemse als internationale gerechten, gemaakt met ingrediënten die uit eigen tuin komen. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een paradijselijk verblijf in alle rust. Meer informatie vind je hier.

soori resort bali Pure Luxe soori resort bali Pure Luxe soori resort bali Pure Luxe soori resort bali Pure Luxe

Bron: Soori Bali