Onlangs vertelden we je over de 5 rijkste DJ’s ter wereld – een lijst die vol staat met Nederlanders. Wij vragen ons wel eens af wat de gekste uitgaven zijn van Armin van Buuren en consorten. Met deze gloednieuwe DJ Trunk van Louis Vuitton x Devialet doen de DJ’s in elk geval een aankoop binnen hun werkveld en veroorloven kun zij het toch wel. Dus, Armin mocht je meelezen: wij hebben een stijlvol item voor je in de aanbieding.

Louis Vuitton x Devialet DJ Trunk

De koffers zijn een moderne en muzikale versie van de iconische Stokowski writing-desk trunk. Deze vernieuwde versie bevat alle benodigdheden die jij nodig zou hebben voor een optreden als DJ. Denk daarbij aan Phantom, draaitafel, vinyl recordings, een mixer, computer, koptelefoons, een tas waar 20 vinyl platen in passen en dat alles in een zeer stijlvolle uitklapbare koffer. Wat wil je nog meer? Alle essenties samen in één enorm stijlvol pakket.

“Only Phantom could meet Louis Vuitton’s requirements of a transportable product capable of delivering a powerful and immersive sound, allowing to experience true emotions at a live concert level from home… The DJ Trunk is the dream come true of an exceptional product combining high technology and unique and secular know-how” aldus Quentin Sannié, co-founder en CEO van Devialet. We zijn benieuwd welke dj zich hier het eerst aan gaat begeven.

Speciaal voor de DJ Trunk heeft Devialet een gelimiteerde edtie van de Gold Phantom ontworpen, uiteraard met de logo’s van Louis Vuitton erop. De koffer zelf is antraciet en bevat metalen zijkanten die het een geheel maken. Wat de koffer daadwerkelijk kostbaar maakt is het feit dat deze met de hand gemaakt wordt door Louis Vuitton in de historische workshops in Asnières vlakbij Parijs.

Bestellen is meemaken (en flink betalen)

Ben je een echte Louis Vuitton  fanaat en houd je wel van een plaatje draaien dan kun je de DJ Trunk bestellen middels een special order – wil je echt de DJ uit gaan hangen dan zul je wel twee van deze koffers nodig hebben! Prijzen kunnen we je helaas niet mee helpen, aangezien iedere order op maat wordt gemaakt. We kunnen echter wel garanderen dat je buidel bovengemiddeld diep moet zijn. Los van het feit dat het veel items zijn, het gaat hier ook om Louis Vuitton hè. Laat de bestellingen maar komen. Fancy is het in ieder geval zeker.

Bron: Devialet