Als er één plek is in Frankrijk waar het absoluut goed vertoeven is in de zomermaanden, dan is het wel de Côte d’Azur. Van heinde en verre komt men hier in de zonnige periode van het jaar eventjes flaneren. De perfecte plek dus om te investeren in een respectabel ‘vakantiehuisje’, zodat je je af en toe eventjes zorgeloos terug kunt trekken. Met deze Chateauneuf de Grasse Villa is dat wat ons betreft prima mogelijk.

Aan de Franse Riviera is het goed vertoeven

Chateauneuf de Grasse Villa is een villa gesitueerd op een oppervlakte van ruim 6.000 vierkante meter. Het mooie aan deze specifieke villa is het feit dat de woning gesitueerd is bovenop een heuvel, wat automatisch zorgt voor een fenomenaal uitzicht. Tel daar de roze avondzon bij op en het ruisen van de zee en je weet dat ontspannen hier slechts een kwestie van ‘ogen sluiten’ is.

chateauneuf de grasse villa frankrijk côte d'azur knight frank Pure Luxe

Het stenen onderkomen telt diverse zeer ruime vertrekken, ieder perfect geschikt voor een hoop gezelligheid en comfort. Zo is er plek voor een ruime living welke is uitgerust met een haard. Daarnaast is er tevens de beschikking over een eetkamer en een luxueuze, sfeervolle keuken. Op het moment heb je de beschikking over 5 slaapkamers en 2 badkamers, maar indien gewenst kan dat uitgebreid worden. Er is namelijk al een vergunning afgegeven voor een uitbreiding van nog zo’n extra 600 vierkante meter.

chateauneuf de grasse villa frankrijk côte d'azur knight frank Pure Luxe

De fantastische villa, die op zichzelf al aardig stijlvol is te noemen, wordt afgemaakt door een formidabel vormgegeven tuin. Er is een zwembad en een olijfgaard op het terrein te vinden. Rondom het zwembad is gezorgd voor een terras met overkapping, zodat ’t ook hier aan niets ontbreekt. Kortom: zoek je een paradijsje onder de Franse zon, mét veel allure, dan raden we je aan dit stulpje te kopen.

chateauneuf de grasse villa frankrijk côte d'azur knight frank Pure Luxe chateauneuf de grasse villa frankrijk côte d'azur knight frank Pure Luxe chateauneuf de grasse villa frankrijk côte d'azur knight frank Pure Luxe chateauneuf de grasse villa frankrijk côte d'azur knight frank Pure Luxe

Bron: Knight Frank