De vakantie is in volle gang en dat betekent voor veel mensen dat ze zeer actief op de weg zitten met hun camper of sleurhut. Lekker Hollands en – in de ogen van de frequent flyer – alles behalve luxe. Of toch niet? De luxe in de branche voor campers en caravans wordt steeds groter en deze EleMMent Palazzo is toch wel de absolute aanvoerder als het gaat om weelde en ontspanning. Een prijskaartje van 3 miljoen euro hangt eraan, maar dan bezit je een creatie die werkelijk een hotel op wielen genoemd mag worden.

Marchi Mobile heeft met de EleMMent Palazzo het topsegment veranderd

Het moge duidelijk zijn dat dit gevaarte absoluut niet onderschat moet worden. Met een lengte van 13,7 meter, een breedte van 2,5 meter en een hoogte van 4 meter is het een van de grootst mogelijke campers die we ooit zijn tegengekomen. Sterker nog, door deze afmetingen is er maar liefst 68 vierkante meter aan oppervlak aanwezig in deze futuristische reiscompagnon.

Om een camper van dergelijke afmetingen te realiseren is er gebruik gemaakt van een chassis dat men geleend heeft van Volvo Trucks. Ja je leest het goed, de camper is gebouwd op het platform van een volwaardige truck. Om het gevaarte in beweging te krijgen is de EleMMent Palazzo voorzien van een 500-pk sterke Volvo-motor. De camper biedt plaats aan alles wat je nodig hebt om fatsoenlijk van je vakantie te kunnen genieten. Zo is er een volwaardige slaapkamer met ruimte voor een kingsize bed, een badkamer, een aparte douchecabine en een heuse skylounge op ’t dak. Kortom, alles wat je mag verwachten van een gevaarte dat je een nette 3 miljoen armer maakt.

Bron: Gewoonvoorhem