Vliegen in een privéjet is voor de meeste onder ons alles behalve alledaagse kost. Het bezitten van een privéjet is niet goedkoop – met een paar honderd euro kom je er niet, dus het is niet voor velen weggelegd. Toch lijkt het erop dat het steeds toegankelijker wordt, althans, mits je de definitie van toegankelijk ruim interpreteert. In Australië kun je nu namelijk lekker burgerlijk een tourtje boeken met een privéjet. Zo hoef je niet direct een jet te kopen, maar kun je toch genieten van de praktische aspecten. Het kost wel een klein zakcentje, maar dan heb je ook wat.

De Seamlessly Australia Private Jet Tour

Met een Falcon 900 Down Under verkennen, het is niet iets wat je iedere dag hoort. Toch is het nu wel degelijk mogelijk. Voor een bedrag van €80.000 kun je 21 dagen lang, samen met zeven andere gasten het gehele land doorkruisen. Alle passagiers zullen op de meest afgelegen locaties van Australië afgezet worden, om zo een goede indruk te krijgen van het land. Iedere stop zal gekenmerkt worden door de meest luxe faciliteiten en exotische omgevingen. Verantwoordelijk voor een goed verloop van de gehele reis zijn de experts bij Touring Treasures.

Het ene moment lig je te dobberen in de haven van Sydney, terwijl je een glaasje bubbels drinkt aan boord van een ruim 30 meter lang jacht. Vervolgens kun je daarna zomaar in oog staan met een Tasmaanse Duivel in de Australische wildernis. Kortom, luxe en ongerepte natuur wisselen zich in rap tempo af. Een van de hoogtepunten is toch wel een Seaplane Tour over het Great Barrier Reef. De gehele trip is van begin tot einde uitgestippeld, dus je kunt zorgeloos genieten van al het moois dat Australië te bieden heeft. Interesse? Check dan even deze website.

Bron: Touring Treasures