Ja, de Canadese rapper komt inderdaad met enige regelmaat voorbij hier op Pure Luxe, maar dat is natuurlijk niet zonder reden. Hij is namelijk geen vreemde als ’t aankomt op ‘bijzondere’ aankopen. Of het nu horloges betreft, of een over-the-top telefoonhoesje: Drake koopt het allemaal. Ditmaal heeft ‘ie echter iets aan z’n persoonlijke eigendommen toegevoegd wat nét iets groter is dan een horloge of een telefoonhoesje: een eigen vliegtuig. Een Boeing 767 om precies te zijn.

Drake koopt een jumbojet en doopt ‘m ‘Air Drake’

In de wereld der Rijken heb je privéjets en privéjets. Die eerstgenoemde categorie betreft meestal niet al te grote ‘vliegtuigjes’ die plek bieden aan een man of 8. De tweede categorie is er een van andere aard. Hier gaat het eigenlijk gewoon om jumbojets – passagiersvliegtuigen – die worden omgetoverd tot vliegende paleisjes. Want, wie zegt dat je in een vliegtuig alleen maar moet zitten en voor je uit moet staren?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

Nu hebben we hier bij Pure Luxe wel eens gedeeld waar wereldleiders mee vliegen en dat komt aardig overeen met wat we hierboven omschrijven. Blijkbaar ziet de Drake zichzelf als niets minder dan een wereldleider, want in samenwerking met het Canadese Cargojet heeft hij een heuse Boeing 767 omgetoverd tot ‘Air Drake’. In de bovenstaande video, die de rapper op z’n Instagramkanaal plaatste, is duidelijk te zien hoe het nieuwe pareltje er vanbinnen en vanbuiten uitziet. Volgens ingewijden is er plek voor 30 mensen aan boord. Duidelijk is wel: het is de bedoeling dat je op comfortabele wijze van A naar B vliegt. Wat wordt het volgende?

Bron: Insider