We weten dat het merendeel van de Nederlanders al volop met z’n hoofd bij de zomer zit. Zeker nu het lentezonnetje (ja, we weten het, het is nog steeds winter) praktisch dagelijks de kop op steekt. Toch zijn er ook nog genoeg mensen die graag een tripje naar de kou maken. Even tot rust komen in de sneeuw. Mocht je dat nog van plan zijn en het écht goed willen doen, dan hebben wij de ultieme expeditie voor je in de aanbieding. Een tripje naar Antarctica.

De Ski Last Degree Antarctic Expedition is een unieke beleving

Het doel van deze expeditie is je het gevoel te geven dat je daadwerkelijk bezig bent met een ontdekkingsreis. Zo kunnen we je nu al verklappen dat er geen fancy hotels of dure Spa’s aan te pas zullen komen. Sterker nog, 12 dagen lang zijn jij en je slee de beste vrienden. De tocht, die ongeveer zo’n 110km zal beslaan, wordt gedurende die 12 dagen per slede en ski’s afgelegd.

Er zullen iedere dag tussen de 8 en 12 uur gereisd worden, dus het is beslist geen walk in the park. Bovendien zul je ervaren dat het voorttrekken van je slee intens veel energie van je vraagt, dus een beetje conditie is wel gewenst. Uiteraard betaal je geen duizenden euro’s om enkel af te zien, dus ook daar is rekening mee gehouden. Zo wordt er aan het eind van expeditie een groots diner georganiseerd én ontvang je een certificaat voor het succesvol completeren van de tocht. Kun je toch opscheppen op verjaardagen en partijtjes over je prestatie. Meer informatie vind je hier.