Pure Luxe draait om werkelijk alles wat ook maar enigszins met luxe heeft te maken. Het begrip ‘luxe’ is voor iedereen anders in te vullen en juist daarom proberen we zoveel mogelijk binnen de luxe wereld te vangen op één platform. Om jullie daarin mee te nemen doen we ons best onze ervaringen te delen. Hoe? Nou via Youtube natuurlijk.

Pure Luxe TV biedt een kijkje achter de schermen van alles wat betreft luxe

Om op de hoogte te blijven van alles wat we meemaken én wat er gebeurt in de wereld van luxe wordt ons Youtube-kanaal voorzien van de leukste video’s. Onze oprichter Floris Wyers zal jullie meenemen in z’n dagelijkse bezigheden met een luxe randje. Zo krijg je een kijkje achter de schermen van luxe wat betreft auto’s, jachten, evenementen en meer. Benieuwd wat we zoal meemaken? Klik hier om je te abonneren om ons Youtube-kanaal en mis niets meer. Laat ons meteen even weten wat je ervan denkt, of geef ons tips wat betreft bezoekjes, merken of diensten die we beslist eens onder de loep moeten nemen.