Met meer rijkdom komt meer ‘creativiteit’. Het is dan ook niet vreemd dat de meest absurde creaties altijd gemaakt worden voor mensen met een onuitputtelijke financiële bron. De Senturion S177 is een goed voorbeeld van ‘vreemde zaken’ die enkel voor extreem rijke mensen zijn weggelegd. Het is een autosleutel gemaakt in de vorm van een uniek luxe polsband. Ontworpen met een kern van koolstof-composiet en titanium voor het ontgrendel van je supercar. Bovendien komt het pareltje met een niet te missen prijskaartje.

Senturion gaat innovatief om met de wijze waarop je je auto ontgrendelt

De buitengewone luxe autosleutel is gemaakt door het bedrijf Senturion. Zij zijn de makers van de eerste en enige luxe polsband sleutel. Dit maakt het het meest unieke collectors item onder de sleutelhangers in de wereld. Senturion staat al bekend om zijn eerdere luxueuze autosleutel designs. De S177 is dan ook onderdeel van de limited edition serie van zeven. Mocht je niet tevreden zijn met je standaard Ferrari- of Lamborghini-sleutel, dan is Senturion de plek waar je moet zijn.

Senturion S177 Pure Luxe

De polsbanden zijn bezet met diamanten en meteoriet die er voor zorgen dat deze gadgets eenvoudig over de toonbank gaan voor een prijs van $250.000. Hier spreken we dus alleen over het model en de bezettingen. Verder is de sleutel is geïntegreerd met een gecodeerd beveiligingssysteem. Hierdoor lijkt het op een buitengewoon horloge in plaats van een luxe levensstijl-gimmick. Iets wat dan wel weer heel erg luxueus aanvoelt en uitziet.

Senturion S177 Pure Luxe

Wat de S177 onderscheidend maakt van eerdere edities van de Senturion-armband met sleutelhanger is het horloge-achtige gebogen saffierglas. Dat bij mening man doet denken aan een Hublot LaFerrari, de draaiende tandwielen. Het is een technisch kenmerk van het vergrendelingsmechanisme waarmee je de polsband kunt ontgrendelen. Met andere woorden: Senturion heeft hard haar best gedaan om de boel nog net iets extremer te maken. Het is – zoals met veel luxe producten – een kwestie van smaak, maar we geloven het meteen als men zegt dat deze gadgets goed verkopen.

Bron: Luxuo