Deze boot is een aantal jaar geleden door een Amstelveens jachtontwerp bedrijf ontworpen en gebouwd, een prachtig staaltje luxe. De opdracht was de beleving en de looks van Aston Martin terug brengen in een prachtig schip. Dit laatste is ongetwijfeld geslaagd, deze boot is puntgaaf. Het was een uitdagende opdracht voor de mannen al was het maar een klein schip. De uitdaging blijft het stijlvolle en al dat smaakvolle van de Aston Martin wagen terug te brengen in het ontwerp. Deze bloedsnelle speedboot werd in 2017 gepresenteerd en daarvoor gebouwd en ontworpen met top kwaliteit materialen. Wij presenteren u het Aston Martin jacht.

Het Aston Martin jacht

Het jacht is niet geleverd aan een Nederlandse eigenaar helaas, je zult deze dus niet hebben zien varen op de plaatselijke plassen. Het jacht is geleverd aan een Amerikaan die er enorm veel plezier van heeft gehad, dat kan niet anders. De eigenaar heeft wel een kleine aanpassing gemaakt aan het schip, hij verfde de romp ”stone white”. De originele kleur van deze romp was ”mako blue”. De motoren van het schip is absoluut niet hetgeen waar op bezuinigd is, er liggen twee Mercury-motoren in die samen 1040 pk weten te leveren.

Aston Martin Boot
Aston Martin boot

Nu is het zo dat het jacht weer te koop staat, en niet zo maar ergens. Het jacht staat namelijk te koop aangeboden vanuit Nederland. Je kunt de boot niet zo maar even kopen je zult deel moeten nemen aan veiling. Deze veiling zal geleid worden door De Valk Yacht Brokers’‘ en BVA Auctions”. Je mag al bieden op dit prachtige schip vanaf 100.000 euro. Ohja, mocht u het schip direct willen kopen kunt u er voor kiezen één miljoen af te tikken. Dan mag u hem zo meenemen.

Dus wie weet ziet u deze zomer deze prachtige jacht bij u op de plassen varen, de boot verdient bevaren te worden. Want zegt u nou eerlijk, dit prachtstuk laten verfstoffen is eeuwig zonde!

Aston Martin boot

Voor wie mee wilt doen met de veiling of van plan is 1.000.000 euro neer te leggen dan heb je nog ruim een maand om een bod uit te brengen. Word jij de nieuwe eigenaar van het Aston Martin jacht?