Wanneer we spreken over een zeer luxueus en exclusief merk, dan kan Christian Louboutin zeer zeker niet ontbreken. Alhoewel het merk vorig jaar zijn debuut maakte in de baby-fashion industrie door een samenwerking met Gwyneth Paltrow’s Goop, weet Louboutin ons wederom te verrassen met een nieuwe collectie. Ditmaal met een exclusieve lijn voor baby’s. De zorgvuldig ontworpen collectie van 600 paar schoenen zet de baby-fashion industrie op zijn kop.

De uitmuntende schoentjes speciaal voor je baby

De kleine meesterwerken van Louboutin hebben een prijskaartje van zo’n 200 euro. De focus ligt op de 6 tot 9 maanden oude baby’s, met maat 18. Versierd met handgemaakte strikken komen de schoenen in drie satijnen varianten. Namelijk de Red Loubi, Wallgraf Black/White en Wallgraf Multicolor. Deze zijn geheel in stijl van de lente/zomer collectie 2019, bijpassend voor de heren en dames lederwaren. Op 7 november was de wereldwijde release van de nieuwe baby-lijn. Vanaf toen zijn de mini boutin’s verkrijgbaar in de online winkels van Christian Louboutin.

Christian Louboutin baby schoenen Pure LuxeChristian Louboutin baby schoenen Pure LuxeChristian Louboutin baby schoenen Pure Luxe

Bron: Luxurylaunches