Door een aantal omstandigheden woont Eva Jinek nu eventjes in deze duinvilla in Noordwijk aan Zee. Wat sommigen wellicht al weten heeft mevrouw Jinek een prachtige twee-onder-een-kapwoning gekocht in Abcoude, maar omdat dat project nog in aanbouw is moet ze het voorlopig doen met dit ‘smalle’ optrekje in Noordwijk.

Eva Jinek heeft Amsterdam noodgedwongen moeten verlaten

Normaal gesproken als er zo iets aan de hand zou zijn zou Eva Jinek verblijven in haar appartement in de Beethovenstraat te Amsterdam, maar dit appartement heeft Eva noodgedwongen moeten verlaten. Voorlopig woont ze nu met haar vriend en zoontje in deze duinvilla in Noordwijk. De rede heeft ze op geschreven, namelijk “Nu er onder mijn huis in Amsterdam wordt verbouwd en ik wegens geluidsoverlast tijdelijk in Noordwijk woon…” In haar tijdelijke onderkomen zal ze qua geluidsoverlast niks te klagen hebben, los van het geluid van de vogels misschien.

Het is bepaald geen straf als je het ons vraagt, want het is lekker ruim wonen en zeer dichtbij het strand. Geweldig voor zoontje Pax lijkt ons. Om hier te verblijven Eva betaalt voor dit optrekje een huur van 2950 euro per maand. De woonoppervlakte bedraagt 113 vierkante meter en in totaliteit beschikt ze over 3 kamers waarvan 2 slaap- en badkamer zijn. Verdeeld over twee woonlagen. Eva huurt de villa gemeubileerd. Hopelijk is de talkshowhost een keukenprinses, want de woning heeft namelijk een open keuken met kookeiland en het is ook voorzien van diverse inbouwapparatuur. De auto’s kunnen met gemak geparkeerd worden op ’t eigen terrein.

Geen zorgen

Veiligheid staat hoog in het vaandel. Er is wijkbeveiliging met een eigen surveillance dienst. Al met al zal het geen straf voor Eva Jinek zijn om een poos in deze duinvilla in Noordwijk terug te trekken. We denken dat ze het er nog wel even volhoudt totdat haar huis in Abcoude af is.

Jinek Woon Tuin Eva Jinek