Niet iedereen zal de naam ‘Kwebbelkop’ kennen. Logisch want deze YouTuber maakt video’s voor een wat jongere doelgroep, maar Jordi van den Bussche (zoals hij echt heet) doet veel meer dan alleen hyperactieve video’s in elkaar knallen. En dat lijkt ‘m goed af te gaan.

Hij is bezig met het creëren van een heus game-imperium. En along the way koopt hij ook weleens wat van zijn eerlijk verdiende centen. Waaronder dit ronduit bizar dure penthouse in onze hoofdstad: een kostenpost van $5.000.000 (ongeveer 4,2 miljoen euro).

Kwebbelkop heeft grote ambities

Hij is met afstand de grootse YouTuber uit ons land, ook al maakt hij Engelstalige video’s. Gamen spant een rode draad op zijn kanaal, maar zo nu en dan maakt hij ook vlogs. Kwebbelkop groeide door zijn GTA5-video’s uit tot een icoon in deze tak van sport. Inmiddels heeft de gamer al 13,8 miljoen abonnees. Naast dat lopen er nog allerlei projecten, waar hij nog niet al te veel over kwijt kan of mag. Maar naar eigen zeggen is het groots en is de ambitie hoog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jordi van den Bussche (@kwebbelkop)

Met zulke cijfers en succesvolle deals kon hij in een rap tempo veel geld bij elkaar sparen. Dat hij vervolgens besloot te investeren in vastgoed. Zo heeft hij een onder andere ’n mega kantoorpan en een tankstation met een sportschool er pal naast. Ondanks dat hij claimt dat geld niet gelukkig maakt loopt hij graag rond in designer kleding. En heeft hij een aantal kostbare horloges in zijn collectie, waaronder merken als Hublot en Richard Mille.

Exclusief kijkje in zijn gloednieuwe penthouse

Waar woont hij nu dan vraag je je misschien af? Nou, momenteel heeft hij ook weinig te klagen. Zo vertoeft hij voor nu nog in een appartement van zo’n 3 miljoen euro. Kwebbelkop geeft in zijn meeste recente video een exclusief kijkje in zijn nieuwe absurde penthouse van zo’n 4,2 miljoen. Het is nog helemaal kaal, maar daar komt volgens hem snel verandering in. Het penthouse komt samen met een garage groot genoeg om 6 auto’s te stallen, een zwembad en een voortreffelijk uitzicht over Amsterdamse skyline. Check het hieronder.