Een hotel op Hawaii heeft in deze roerige tijd besloten te gaan bouwen aan een ultiem relaxed resort. Deze tijd heeft voor veel dingen op Hawaii positieve beelden van het eiland terug gebracht. Denk dan aan de mooie natuur die dit eiland heeft, deze hebben weinig last van toerisme en zijn samen met het zee leven helemaal herboren. De ultieme Vakantie op Hawaii.

Met het vooruitzicht dat het eiland weer open mag is dit hotel begonnen met het opzetten van de ultieme rust vakantie. De vakantie die iedereen na deze tijd absoluut heeft verdient. Zo zeggen veel bewoners van het eiland ”alles ging dicht maar de natuur kwam tot leven”. Het is dus vanaf de heropening van het eiland de essentie van dit hotel om je al het moois van Hawaii in perfecte staat te laten zien. Dit in combinatie met deze luxe kan alleen maar een top vakantie opleveren.

vakantie Hawaii

De positieve gevolgen

Het resort is begonnen met het opzetten van een eigen zonnebrand die kleine deeltjes afzet tijdens het zwemmen. Deze deeltjes zouden stimulerend zijn voor het rif. Voor de bezoekers die nu al welkom zijn is er een mooi initiatief opgezet. Zo is er een surf safari waarin wordt gewerkt met enorm beperkte groepen. Hierdoor kom je ultiem tot rust met bijvoorbeeld alleen je partner.

Het resort

Het Hotel Wailea heeft slechts 72 suites , met 150 gasten deze zijn verspreid over 16 hectare. Hierdoor hebben de gasten veel ruimte waar ze gemakkelijk sociale afstand kunnen nemen. De beste kamers in het hotel zijn de 12 Celebration Suites, dat zijn premium oceanview kamers die nieuw zijn ingericht. De prijzen in deze accommodaties beginnen bij een kleine 1000 euro per nacht. Geen goedkope vakantie dus.

Voor een eenmalige Instagram moment of fame, kunnen koppels ook dineren in de ultra-private boomhut van het hotel. Wat is er magischer? De boomhuis hangt boven de kustlijn van Wailea tussen mangobomen, terwijl  er een zeven-gangen proeverijmenu wordt bereid. De kosten hiervan zijn opnieuw een kleine 1000 euro per paar met inbegrip van champagnetoast.

Om dit hotel helemaal af te maken ligt er naast een zee op loop afstand een prachtig zwembad, pure rust. De ultieme vakantie op Hawaii.

vakantie Hawaii
Vakantie Hawaii