Douwe Bob is één van de meest bekende Nederlandse popsterren en heeft inmiddels al enorm vaak op diverse podia opgetreden. Douwe is ook regelmatig te gast bij verschillende tv programma’s en is daarmee een bekend gezicht voor de meeste Nederlanders. Het is geen verrassing dat de zanger zijn geld hier mee verdient. Met dat geld wist hij onder meer deze prachtige woonboot aan te schaffen. U ziet hier de woonboot van Douwe Bob.

Woonboot Douwe Bob
Woonboot Douwe Bob

 

Wie is deze Amsterdammer

Douwe Bob is 27 jaar en een echte Amsterdammer te noemen. Douwe is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek branche. Eerder vertegenwoordigde Douwe ons land op het Eurovisie songfestival hier werd hij slechts 11e. De inmiddels bekende Nederlander is trotse bezitter van een prachtige woonboot.

Dit is de woonboot van Douwe Bob

De luxe woonboot ligt natuurlijk in zijn woonplaats Amsterdam. De ligging van deze boot is perfect, tegen het KNSM eiland aan. Dit is slechts op 10 minuten rijden van het centraal station, ideaal dus. Deze lig plek is overigens niet gratis, het liggeld bedraagt 1650 euro per jaar. Best goedkoop naar onze mening. De woonboot is niet door Douwe samengesteld, deze boot stond te koop voor 1.275.000 euro. Dit is overigens niet het bedrag wat de artiest er voor heeft betaald. Douwe wist nog even 225.000 euro van de vraagprijs af te halen en het aan te kopen voor 1.050.000 euro.

De woonboot stamt ui 1936 maar dit is absoluut niet af te zien aan het interieur van dit prachtige schip. De flinke opknapbeurt van de vorige eigenaar is overduidelijk hetgeen wat deze boot heeft gemaakt tot wat het nu is. Het woonoppervlak bedraagt maar liefst 320 vierkante meter, deze 320 vierkante meter is verdeeld over 11 kamers, waarvan er vijf slaapkamers zijn en twee badkamers.

Woonboot Douwe Bob
Woonboot Douwe Bob
Woonboot Douwe Bob

Natuurlijk hoort er bij zo’n luxe woonboot ook een prachtige living. De keuken is voorzien van alle nodige luxe. De oorspronkelijke machinekamer van dit schip is omgetoverd tot Douwe zijn eigen ”spa” voorzien van een bubbelbad en sauna. De woonboot Douwe Bob is helemaal af.

Woonboot Douwe Bob