Gefeliciteerd met de 88e verjaardag van Jack Heuer. Ter aanleiding van zo’n speciale gelegenheid heeft TAG Heuer de vintage Heuer Carrera herontwerpen om de achterkleinzoon van de oprichter van TAG Heuer te eren. Het horloge is gelimiteerd tot slechts 188 stuks. We kennen TAG Heuer natuurlijk allemaal van de Formule 1. Dat is ook helemaal niet gek als je bedenkt dat door de Horloge lijn de Carerra gemaakt is voor motorsport. Het Spaanse woord Carrera betekend dan ook ‘race’ (of ‘carrière’). Daarom staat deze lijn synoniem voor twee unieke opwindende werelden: horologie en motorsport.

Nieuwe Tag Huer

De nieuwe Tag Heuer

Als eerbetoon aan een van ’s werelds gevaarlijkste races, Carrera Panamericana, die van 1950 tot 1954 liep, keert TAG Heuer opnieuw terug naar de professionele sensatie die deze coureurs beleefden. Ter ere van Jack’s symbolische verjaardag is in het bijzonder het strakke ontwerp van de limited edition vintage Heuer Carrera gebruikt. Jack’s favoriete materialen zijn allemaal geïmplementeerd. Namelijk het niet misselijke 18k Rose Gold. Dit materiaal is speciaal gekozen om te worden gepresenteerd aan de racecoureurs.

Elk van de 188 limited edition Carrera heeft Jack’s motto “Time never stops, why should we?” Bij het horen van de TAG Heuer Carrera Chronograaf werd Jack Heuer 88th Birthday Gold Limited Edition meteen geraakt door deze herbeleving van zijn favoriete horloge. Hij herinnerde zich aan z’n vele vrienden in de sport. Ook vele spannende jaren op het circuit werden op deze manier herbeleefd. Jack kijkt er naar uit om dit nieuwe horloge om de pols te zien bij de nieuwe gewaagde karakters van de sport.

Nieuwe Tag Huer

De limited-edition Carrera beschikt over een indrukwekkende krachtreserve van 80 uur. Voor de echte vroege vogels is dit horloge al te bestellen. Namelijk al vanaf 19 november. Als je nog twijfels hebt is dit exclusieve en unieke eerbetoon ook verkrijgbaar online en in de boetieks vanaf maart 2021.