Chahid Charrak is een ondernemer die viraal gaat op het internet. Op social media en YouTube gaat deze succesvolle ondernemer als Dutch Performante. Deze naam stamt af van een wel heel waardevol bezit van deze man. De bezittingen van deze man laten wel zien dat de 30-jarige een behoorlijk vermogen tot zijn beschikking heeft. Hier heeft hij tevens wel enorm hard voor gewerkt en zijn vermogen is compleet vanuit hem opgebouwd. Chapeau! Dutch Performante zijn vermogen loopt aardig hoog op, indrukwekkend.

Dutch Performante vermogen

Deze jonge man heeft maar liefst 6 bedrijven in de sanitair- en tegelbranche. We kunnen dus wel stellen dat het één van de grootste is in deze branche. Nu hoor ik u afvragen welke bedrijven deze man op zijn naam heeft staan. Tegeldepot, Tegelensanitairmagazijn, Megadump en Badkamer Factory. Megadump is inmiddels zelfs zo groot dat het genoeg vraag heeft om 3 filialen te hebben. Zijn grootste onderneming is Tegeldepot. Tegeldepot draait inmiddels in Nederland en België een omzet van ruim 21 miljoen (2019). Dit is een 500% groei ten opzichte van de jaren ervoor. Bizarre cijfers die deze man weet aan te leveren.

Chahid zijn succes op social media

Nu is hij niet alleen een fantastische ondernemer, maar onderhand ook een bekende influencer. Hij heeft inmiddels ruim 270.000 volgers op Instagram en ruim 230.000 abonnees op YouTube. Hier verdient de ondernemer dus ook nog een zakcentje mee, al zat hij hier niet van wakker liggen.

Dutch Perfomante vermogen

Met al zijn vermogen koopt Chahid graag mooie spullen, zo is hij de trotse eigenaar van een Lamborghini Hurucan Performante met maar liefst 610 pk, deze wagen is rijklaar te koop vanaf een kleine 320.000 euro. Naast deze dikke wagen rijdt de ondernemer Hybride Panamera die hij zakelijk gebruikt. Zijn vrouw rijdt een mooie BMW X5 waar al zijn 4 kinderen prima in kunnen zitten.

Deze wagens moeten natuurlijk ergens worden opgeslagen. Wij kunnen u vertellen dat de beste man een dikke villa heeft in Zeewolde met prima parkeermogelijkheden. De aankoopprijs van de villa is onbekend maar zijn huis heeft hij helemaal naar zijn eigen smaak laten bouwen. Natuurlijk hoort hier een dik zwembad bij.

Dutch Perfomante vermogen