GIO is slechts 22 jaar en nu al de eigenaar van 2 woningen. Althans voor even dan. De YouTuber bezit een prachtig appartement in Rotterdam – pal naast de Erasmusbrug – en is sinds afgelopen weekend ook officieel de eigenaar van een super moderne villa in Krimpen aan de Lek. GIO is een dagelijks vlogger, dit houdt in dat GIO iedere dag een ”vlog” upload. Dat de vlogger een mooi zakcentje verdient konden wij al zien aan zijn huidige woning en dikke wagens. Zijn appartement ligt aan de kade en is voor een jonge gozer als hij de ideale woonplek zou je denken. Maar het werd tijd voor iets anders, dit is de gloednieuwe villa van GIO.

De nieuwe villa van YouTuber GIO

De vlogger zei dat de woning voor hem alleen te groot zal zijn en liet weten een aantal vrienden onder zijn dak te nemen. Niet verrassend gezien de nieuwe villa 275 m2 aan woonoppervlak bedraagt. Met wie de YouTube ster gaat samen wonen is voor nu onbekend, maar er gaan verhalen dat acteur Vincent Visser bij hem in gaat trekken, of dit waar is zal moeten gaan blijken.

villa van YouTuber GIO

De toekomstige woning van de YouTuber is voorzien van maar liefst 5 slaapkamers en 2 woonlagen. Verder beschikt de woning over een prachtige jacuzzi en is deze voorzien van een goede alarminstallatie. Dit laatste zal niet overbodig zijn als we naar de bezittingen van de jonge succesvolle vlogger kijken. Hij laat hier opnieuw zien te beschikken over een ”godsvermogen”. Overigens is GIO hier zelf heel bewust van en liet hij in zijn vlog weten dat dit niet een ‘normaal’ leven is voor een 22-jarige.

villa van YouTuber GIO

Deze woning heeft de YouTuber 1.2 miljoen gekost, niet niks dus. De YouTuber heeft naast deze woning een passie voor auto’s en dus moet op de oprit van deze woning een mooi bolide staan. Dat is gelukt want GIO heeft onlangs een Porsche Cayenne Coupe gekocht in een prachtige kleur. Deze Porsche ruilde hij verruilde hij overigens voor een nog dikkere Range Rover SVR, maar deze werd hem in combinatie met dit huis net even te duur. Dit was hem dan: de nieuwe villa van YouTuber GIO.

GIO auto's

De binnenzijde van de woning is ook puntgaaf maar deze primeur geven wij aan de YouTuber zelf. Daarvoor zouden jullie zijn YouTube-kanaal nauwlettend in de gate moeten houden. De vlogger liet wel weten rond maart te willen gaan verhuizen. Mocht je interesse hebben in de oude woning van deze ster dan moet je er snel bij zijn want deze komt binnenkort in de verkoop.