We hebben weer een beest voor op de weg en voor op het land gevonden. Het project in kwestie is een ruige BMW X7-kolos die graag met u meegaat in een of andere off-road actie. Voordat we verder gaan, zullen we je op het voor de hand liggende wijzen en zeggen dat de X7 niet echt een soort van mods nodig heeft om te schitteren. In tegendeel, deze slechte jongen is een echte showstopper direct uit de fabriek. Maak kennis met de All-Terrain BMW X7.

De All-Terrain BMW X7

De M50i-afwerking wordt tot leven gebracht door een machtige 4,4-liter twin-turbo V8. Deze motor verdeelt zijn meedogenloze kracht over alle vier de wielen. Deze brute motor wordt gevoed door middel van een achttrapsautomaat. Deze machine levert maar liefst 523 pk. Brute kracht dus, voldoende voor een aardige off-road missie, denk je niet?

Natuurlijk is het remmen met zo’n bruut apparaat ook geen overbodige luxe waar op bezuinigd moet worden. De hoogwaardige remschijven die om de 22-inch velgen zitten zorgen voor voldoende remkracht.

De brute off-road wagen is verhoogd met maar liefst 4cm en 40mm. Dit zorgt buiten stevigheid ook voor een prachtige ligging op het asfalt. Je voelt in je deze wagen nog meer king of te road dan in de standaard X7. De standaard X7 is al een beest maar deze wagen is wel echt van een ongekend niveau.

All-Terrain BMW X7

Deze wagen wordt door diverse platformen de MHX7 650 Dirt edition genoemd. Niet gek, want deze naam pas hem meer dan prima. Er is voor nu nog niks bekend over een eventuele beschikbaarheid voor verkoop. Wel is bekend dat de wagen rond de 100.000 dollar gaat kosten. Geen gekke prijs toch voor zo’n wagen?

All-Terrain BMW X7

Mocht deze wagen je niet helemaal schikken dan kun je voor gepast off-road vervoer de tank van Bentley nog bekijken. Mocht deze wagen je alsnog niet bevallen is er ook nog de off-road wagen van Rolls-Royce. Maar naar onze mening is deze All-Terrain BMW X7 zeker niet onaardig.