Anna Nooshin is een Iranees/Nederlandse vrouw die voor veel jongeren in Nederland een voorbeeld is. Door deze voorbeeldfunctie zijn bedrijven snel geïnteresseerd in adverteren via haar. Dit levert de 33 jarige vrouw voldoende op om zichzelf inmiddels miljonair te kunnen noemen. De modeblogger kan zich straks een ware prinses noemen als ze eenmaal is ingetrokken in dit paleisje. Anna koopt dit huis samen met haar vriend Nassim Zetta.

paleisje van influencer Anna Nooshin

Deze woning is nog niet leefbaar en heeft een flinke opknapbeurt nodig om dit voor elkaar te krijgen. De verbouwing wordt zo flink dat het koppen er ruim 2 miljoen voor heeft vrij gemaakt. Dit is gedaan doormiddel van een hypotheek. Het pand ligt overigens op de duurste locatie van Den Haag. Op loopafstand van het Stolkpark vlakbij Scheveningen. iets verderop ligt de school waar onze koning op heeft gezeten. Al met al dus een behoorlijk buurtje.

Deze woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 553 vierkante meter. De staat van de woning is niet bepaald om over naar huis te schrijven en dan oordelen we alleen op de foto’s van onze bron: Bekende buren. Over de binnenkant is niks bekend, maar gezien de buitenkant kan dit nooit veel goeds zijn. Het lijkt nu meer op een kraakpand dan een paleis. Maar met de investering die ze gaan maken kan dit niks anders dan prachtig worden.

Anna NooshinAnna Nooshin

De totale kosten voor dit huis komen onder aan de streep op een ruime 5.000.000 euro, niet gek gezien de locatie…

Huidige optrekje van Anna

Op dit moment woont Anna nog in een luxe appartement in onze hoofdstad, Amsterdam. Hoe lang ze hier nog zal wonen is onbekend, wel is duidelijk dat de verbouwing niet volgende week af is… Het appartement waar Anna nu woont gaat haar flink geld op leveren, het ligt namelijk in de Jordaan. Ze kocht het drie jaar geleden voor een ruime 300.000 euro. De huizen in deze wijk gaan nu voor bijna het dubbele. De succesvolle onderneemster kan dus straks een flinke bak geld op haar bankrekening verwachten. Tenzij ze de woning natuurlijk behoudt, want tot nog toe is er niet bekend wat Anna met haar huidige paleisje gaat doen.