Een woning met een garage is voor veel mensen een nodig aspect als het gaat om het kopen van een woning. Maar de eigenaren van deze woning hadden geen ruimte voor een garage in het drukke Amsterdam. Hier hebben ze een prima oplossing voor bedacht. Of zijn vrouw er ook zo blij mee is weten we niet. Maar voor de man is dit toch echt een droomkeuken. Deze woning heeft namelijk een autogarage in de keuken.

Autogarage in de keuken

Dit prachtige huis in Amsterdam is ideaal voor een autoliefhebber. Je parkeert namelijk je wagens in een speciale garage. Deze 2 verdiepingen hoge garage heeft aan de achterzijde een glazen wand die je vanuit de keuken kunt zien. Je kunt dus vanuit de keuken je wagens de hele dag bewonderen. Dat is nog eens een wat we een unieke leefomgeving kunnen noemen.

De 5 verdiepingen hoge stads-villa

Deze unieke garage is het enige wat deze woning maakt tot de ideale woning. Dit huis staat namelijk in Amsterdam en heeft een prachtige stijger voor de zomerse dagen. Deze stijger biedt mogelijkheid tot het aanleggen van een boot. Naast het aanleggen van je boot kun je er een heerlijke loungestoel op kwijt waar vanuit je kunt genieten van de heerlijke zon.

Dit huis in Amsterdam heeft 5 verdiepingen en is voorzien van alles wat een woning nodig heeft. Op de begane grond vind je een prachtige keuken inclusief grote open haard. Op de eerste verdieping is er een ruime woonkamer met aangrenzende hobby of werkkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich een studeerkamer een prachtige slaapkamer met ensuite.

autogarage in de keuken

De bovenste verdieping bezit een riant dakterras en een extra badkamer. Als we naar de master-bedroom willen zullen we even moeten dalen. De master-bedroom bevindt zich namelijk in het souterrain.

autogarage in de keuken

Wil je nou in deze perfecte autoliefhebber-villa wonen dan moet je een flink bedrag neerleggen. De woning staat namelijk te koop voor een strakke 1.500.000. Maar dan heb je wel een autogarage in de keuken.

autogarage in de keukenautogarage in de keukenautogarage in de keuken