Het nieuwste superjacht van Officina Armare heet BadGal, van nature bad-ass. De dreigende 43 meter lange gevaarte wordt aangekondigd als het snelste schip van de jacht & architectuur design studio.

“The bad girl of the sea” wordt gekenmerkt door een agressieve boog en krachtig gebogen zijkanten. Het heeft zwarte delen van glas, een uniek koepelvormig bovendek en lijnen die helemaal van boeg tot de achterkant lopen, wat het geheel een sportief en toch elegant gevoel geeft.

Topsnelheid van het superjacht

De Italiaanse BadGal heeft twee MTU 12V 4000CM93L-motoren en een planerende romp, waardoor er nóg hogere snelheden gerealiseerd kunnen worden. Dit betekent dat het ongewoon snel is voor de grootte en snelheden van meer dan 29 knopen kan behalen.

Het exterieurontwerp is het meest fascinerende kenmerk van het jacht, simpelweg omdat het op zichzelf uniek is. Dankzij een aantal slimme design keuzes biedt BadGal meer ruimte dan een vergelijkbare maat jacht. Binnenin schuwt BadGal ondeugend voor mooi en heeft het de beste materialen, denk aan: mahonie en marmer. Er bevinden zich vijf flinke passagiershutten die plaats bieden aan maximaal 10 zeevarenden en een indeling die “totale privacy en ontspanning op zee garandeert”.

BadGal

Ook is er plek om zes bemanningsleden te huisvesten in drie bemanningshutten. Het echte pièce de résistance is echter een met glas omhulde lounge op het bovendek die bijna als een observatorium fungeert en een ononderbroken uitzicht op de oceaan biedt. En er zit zelf een muziekstudio in.

Luxe voorzieningen

Natuurlijk is het schip uitgerust met een reeks eersteklas voorzieningen, waaronder een jacuzzi, een zwembad en veel ligstoelen om geen enkele zonnestraal te missen. De tendergarage op het benedendek biedt plaats aan een mini BadGal-tender die de stijl van het superjacht en de vereiste jetski’s weerspiegelt. De BadGal moet in 2023 worden opgeleverd en staat te koop bij Worth Avenue Yachts. Prijs is op aanvraag.

superjacht jacht superjacht Uitzicht Interieur BadGal