Om meer te weten te komen over het meest krankzinnige aanbod van de mode, hebben wij de top 5 meest belachelijke accessoires voor je in een lijst gezet. Neem maar van ons aan, geen enkel item in deze lijst is essentieel en heeft meer nut dan hetzelfde item van een goedkoper merk. Maar goed, bij deze items gaat het ook allemaal om het flexen.

5 meest belachelijke accessoires van luxedesigners

Luxe condooms van Saint Laurent:
Probeerde Saint Laurent in te spelen op de situatie? Mensen zitten binnen en moeten toch wat te doen hebben. Ze wisten niet dat de pandemie dit effect zou veroorzaken toen het luxemerk de dure condooms uitbracht. Het belachelijke product werd eenvoudig gemaakt met het idee om een grote eerste indruk te maken of om anders te worden bekeken. De condooms worden verkocht voor 2,50 dollar per stuk. Niet enorm duur, maar ook zeker niet helemaal nutteloos.belachelijke accessoires

Chanel’s goudkleurige waterfles met zakje:
In september 2020 is dit prachtige item van Chanel op de markt gebracht. De goudkleurige waterfles van Chanel werd bijgestaan door een lamsvel ‘flask bag’ met een hand getekend-gewatteerd ontwerp. Aan de tas zat een lange gouden ketting om het de gelijkenis van een zak te geven. Grappig genoeg namen de modebewuste, geld-beladen mensen ze allemaal mee en werd de fles als warme broodjes verkocht. Bizar toch als je bedenkt dat een fles een dikke 5500 dollar kost.

belachelijke accessoires

Moschino’s Macro Lighter Bag:
Geen enkele lijst van belachelijke modieuze items kan compleet zijn zonder de koning van het gekke, luxe merk Moschino te noemen! Het combineren van kunst, mode en krankzinnigheid in een handtas is een talent dat alleen Moschino bezit en de Macro Lighter Bag is daar het bewijs van.

We zien je al denken, dit is toch geen tas? Maar ja helaas is dit toch echt een tas en geen aansteker. Misschien ook wel een fijne gedachte aangezien het product ruim 2150 dollar kost.belachelijke accessoires

Moschino Baguette Bag:
De klanten van Moschino zijn vaak grote liefhebbers van eten en lekkernijen. Zo zijn er door de ontwerpers al diverse tassen gemaakt in vorm van lekker eten. Zo hebben ze nu ook deze prachtige Baguette Bag gemaakt. Voor 1.170 dollar kun je alleen maar kijken naar deze smakelijke verschijning en hongerig blijven.belachelijke accessoires

De Yukidaruma Bag
De tas die gemaakt is voor het vervoeren van een sneeuwpop. Ja je hoort het goed. Nutteloos is het zeker. De enige vorm van nut is eigenlijk niet waar dit item voor gemaakt is. Maar ach, soms moet je zelf de andere functies van een product ontdekken…

De tas is voorzien van een speciale bak met een ronde uitsparing, die gemakkelijk in en uit de bodem van de tas kan worden geschoven om de veiligheid van de sneeuwpop te garanderen. Een lang, smal vak aan de binnenzijde van de hoes is speciaal ontworpen om de neus van de sneeuwpop vast te houden. Om volledig te bezwijken voor een winterwonderland en het gezelschap van je lieve sneeuwvriend niet te verliezen, is de Yukidaruma Bag de beste aankoop van het seizoen. In de zomer kun je hem gebruiken om je telefoon te dragen.