Dat de huizenprijzen in Amsterdam de pan uit rijzen, inmiddels oud nieuws. Het is voor de woningzoekende praktisch gezien een avontuur zonder licht aan het einde van de tunnel. Toch zijn er altijd makelaars die de overtreffende trap aanbieden. Neem nu dit appartement liggend pal op de Dam.

The Penthouse

“Met een vorstelijk uitzicht op het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument op de Dam.” Zo karakteriseert de makelaar The Penthouse. Dit luxe penthouse maakt deel uit van het DAM3-project en omvat in totaal 19 appartementen. Veel beter dan dit wordt het niet.

Onderscheidend

Het negen verdieping hoge penthouse staat garant voor eenriante en uiterst comfortabele woonkamer, met aangelegen wijnkamer. Een woonkoken waar menig michelin sterrenkok prima uit de voeten kan. Drie slaapkamers annex suites inclusief de master-bedroom met dressing. En last but not least drie design badkamers. Al deze verschijningsvormen kijken uit over het centrum van de hoofdstad.

Dam

Het is onder supervisie van een internationaal bekende interieurarchitect op het allerhoogst denkbare niveau afgebouwd. De glazen puien kunnen worden geopend, waardoor het bruisende stadsleven de woning binnenstroomt. Dankzij de bouwkwaliteit en het gebruik van de allerbeste materialen kan de stad ook even buitensluiten en je rust pakken. Naast het uiterst riante vloeroppervlak van ca. 305 m2 is er ook nog een heerlijk terras aanwezig van bijna 100 m2.

Dam

Ongekend kwaliteitsniveau en het fenomenale uitzicht van The Penthouse moet u eigenlijk in werkelijkheid ervaren. Serieuze gegadigden worden  dan ook van harte uitgenodigd voor een ‘private viewing’.

DAM 3

“Dit is een project van internationale allure, tot nu toe voorbehouden aan steden als New York, Parijs, Singapore, Monaco, Hongkong en Londen – maar nu ook in Amsterdam. De stad van vrijheid en tolerantie, met eeuwenoude panden en baanbrekende architectuur, de wereldberoemde grachten, musea van wereldfaam en alles wat een wereldstad heeft te bieden aan culinaire geneugten en cultuur.”, aldus de makelaar.

Eerder schreven we al over een ander DAM3-project. Die was stukken voordeliger, maar onderhand ook al bewoond. Inderdaad ook, deze woning is ondertussen opgepikt, samen met de woning eronder, door een Zuid-Afrikaan voor in totaal € 13,2 miljoen.