Wederom stellen we jullie graag voor aan een leuk project van de Nederlandse scheepsbouwer Heesen Yachts. Maak kennis met de Gemini. Het duurt nog even voordat dit superjacht echt op de internationale zeeën gaat dobberen, maar een kijkje nemen kan alvast.

Altijd en overal panoramisch uitzicht op de Gemini

Innovatief gebruik van glas zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en natuurlijk een oneindige put aan panoramisch uitzicht. Glazen deuren van vloer tot plafond leiden naar zit-, eet- en ontspanningsruimtes buiten en zorgen voor een naadloze verbinding tussen het dek en de binnencabines.

Gemini

De ‘Sky Lounge’ met volledige balken bevindt zich op het stuurhut-dek en komt uit op een ruime zit- en eethoek. Een uniek kenmerk van de drie zusterschepen van de 55m Steel. Eenmaal binnen word je geconfronteerd met de sublieme afwerking van het geheel. Alleen de meest verfijnde materialen zijn gebuikt om het het interieur vorm te geven, allemaal te danken aan de Italiaanse ontwerper Luca Dini. Stijlvolle accenten van metaal, marmer en glas worden gebruikt om het lichte en luchtige interieur compositie en focus te geven.Gemini

55m aan efficiëntie met een verfijnde stijl.

De kern van het ontwerp is de passagiershut geweest van de eigenaar, van een ruimte die maar liefst 82 vierkante meter opslokt. Elders worden tien gasten ondergebracht in vijf passagiershutten – allemaal met eigen badkamer. Een unieke speciale wellness-ruimte is toegankelijk via de ‘strandclub’ (zie foto’s hieronder), met op het zonnedek voldoende ruimte om te genieten van het beste van het jachtleven.

jacht

De crew bestaat uit 13 personen en verder is er nog genoeg ruimte om 12 andere gasten te huizen. Mede mogelijk gemaakt door de ruime  passagiershut, vier tweepersoonssuites en een VIP-suite. Dit jacht en alles en iedereen dat zich er op bevind wordt in de juiste directie gestuurd door twee MTU 8V 4000 M63-motoren. Waarmee de 55m steel een topsnelheid van 15,5 knopen kan behalen. Als alles volgens de planning verloopt zal de ‘Gemini’ op 28 oktober 2022 te water worden gelegd.

Heesen Gemini Jacht