De Audi R8 enorm dikke wagen en is er diverse uitvoeringen. Nieuw zijn deze auto’s van Duitse autofabrikant enorm duur en daarom zochten wij een mooie occasion voor je op. Dit is tevens ook beter, dan is de kop er al af en is het drempelverlies een stuk minder pijnlijk. Tevens kun je deze wagen toch niet dagelijks rijden, je koopt de wagen niet om enorme kilometers mee te maken. Maar om van te genieten op een mooie zonnige zondagmiddag. Wij zochten voor je: de duurste particuliere Audi R8 occasion.

Duurste Audi R8 occasion

Deze puntgave Audi staat al sinds 17 oktober te koop en stamt uit 2008. De bloedsnelle Audi heeft energie label G maar dat is absoluut geen probleem. Het blijft immers een sportwagen. De R8 waar we het over hebben heeft slechts 80.000 km gereden en is daarmee klaar voor een nieuwe, tweede eigenaar. Deze wagens staan echter wel bekend als wagens waarin flink wordt door gereden. Dus na het aanschaffen van deze wagen zouden wij hem direct even langs de garage brengen.

De buitenkant van deze dikke Audi is prachtig. Wit blijft mooi op snelle wagens. De wagen heeft bijna een complete Chrome delete en is daarmee bijna helemaal zwart-wit. Mocht de kleur niet in de smaak vallen kun je hem overigens altijd nog laten overspuiten of wrappen. Maar wij van Pure Luxe vinden de subtiele kleur op deze wagen hem prima staan.

Het interieur van deze wagen is echter wel wat verouderd. Maar dat is niet gek als bedenkt dat de wagen uit 2008 komt. Het leer is uitgezeten en er zitten flinken lijnen van beweging in. Ditzelfde geldt voor het zitvlak. Dit stoffen zitvlak kan ook wel een nieuw laagje gebruiken.

duurste Audi R8 occasion duurste Audi R8 occasion

Onder de kap van de wagen ligt een V8 die maar liefst 421 pk weet te produceren. Niet zo snel als de nieuwere R8, maar zeker een prima weekend wagen. Tevens is deze wagen ook prima te betalen. Want voor slechts 49.999 euro is de wagen van jou.Op het moment van schrijven is het hoogste bod €44.000,00, dus wellicht kan je ‘m voor nóg minder op de kop tikken. Dan rijd je wel in de duurste Audi R8 occasion die te koop staat. Mocht je interesse hebben naar meerdere Audi RS modellen zoals: RS6, RS7, RS3 dan kun je deze bekijken op onze site.