Wonen in een grote villa is de droom van ieder gezin. Of dit nou in Noord-Holland is of in Zuid-Brabant maakt nogal een verschil als we kijken naar vraag en aanbod en dus ook naar hoeveel je krijgt voor je geld. In de provincie Flevoland krijg je in vergelijking met het duurste huis van Noord-Holland enorm veel voor je geld. Niet gek dat de duurste woningen een aantal miljoenen van elkaar verschillen. Dit is het op-één-na duurste huis van de provincie Flevoland:

Deze 567 vierkante meter grote luxe villa staat in Lelystad. We weten dat dit niet de meest bruisende stad is van Nederland maar het is ook zeker geen gat als het duurste huis uit Groningen…  Deze moderne villa beschikt over alle denkbare luxe en is daarmee een prachtige villa te noemen.

Het perceel van de woning grenst aan een mooi bos en bestaat uit om-en-nabij de 1850 vierkante meter. Een behoorlijke lap grond dus. Deze adembenemende villa is gebouwd in 2009 en is een knap staaltje moderne architectuur te noemen.

De woning biedt riante parkeergelegenheid met een garage die kan dienen voor de opslag van zes wagens. Deze parkeergarage is maar liefst 130 vierkante meter. Je kunt er dus prima een aantal gasten ontvangen. Of iemand met een ruime autocollectie in laten wonen.

Als we deze woning binnen gaan kom je in de half die in de volledige lengte is voorzien van kasten. Grenzend aan die hal vind je twee studeerkamers. Via een dubbelglazen deur betreedt u de woon- en eetkamer met een “sky high” plafond van maar liefst vier meter hoog. Een riante woon- en eetkamer van circa 100 m2 met openhaard.

Naast een riante eettafel, waar je maar liefst 14 gasten aan kunt ontvangen is er een aparte zithoek. Naast deze zithoek bevindt zich elders in de woning ook een tv-kamer.

De half open keuken van de woning is van ieder denkbaar gemak voorzien. Aan deze keuken grenst een bijkeuken, deze bijkeuken is voorzien van alle mogelijkheden. Denk dan aan het omtoveren tot waskamer. Naast deze bijkeuken vind je een toilet met zowel een urinoir als toilet.

De woning beschikt over acht slaapkamers, waarvan twee op de begane grond. De rest van de slaapkamers vindt je op de eerste verdieping. De slaapkamers op de eerste verdieping hebben ieder een ensuite, uitgerust met gepaste luxe.

Wil jou aan deze prachtige villa in Lelystad wonen? Dat kan, want voor een kleine 2.000.000 euro ben je eigenaar van deze prachtige villa op Jagersveld 6. Dan ben je dus eigenaar van het op-één-na duurste huis van de provincie Flevoland.

duurste huis van de provincie Flevoland duurste huis van de provincie Flevoland duurste huis van de provincie Flevoland

Mocht deze woning niet duur genoeg zijn, dan kun je ook jezelf inschrijven voor dit nieuwbouw project. Dit project is gigantisch, op 1285 vierkante meter wonen met een perceel van 50.000 vierkante meter. Echt een gigantische villa met een enorm stuk land. Dit is niet voor niets de duurste woning van Flevoland nu te koop. De woning kost maar liefst 3.000.000 euro.