Wonen in een riante villa is iets waar menig gezin van droomt, logisch natuurlijk. Maar je hebt een villa en je hebt een villa. Dit duurste huis van Nederland is prachtig en is een waar herenhuis te noemen. Maar liefst 3 adressen heeft dit optrekje nodig.

Dit landgoed heeft maar liefst 2 toegangspoorten aan de Bentveldsweg in Aerdenhout. Het is dus riant binnen komen. Als je de oprit op rijdt wordt je geconfronteerd met dit prachtige pand, menig bezoeker hapt even naar adem na het zien van de woning. Deze villa is in 1923 gebouwd in de classicistische stijl naar een ontwerp van architect Andries de Maaker. Ondanks de immense woonruimte van 980 m2 heb je niet het gevoel van verlorenheid. Dit komt door de gemoedelijke uitstraling van deze prachtige woning. Deze 980 m2 is overigens verdeeld over twee woonlagen.

duurste huis van Nederland

Vanaf de entree loopt een zichtlijn dwars door het hart van deze prachtige woning, je ziet dan door prachtige familiesalon heen de dubbele deuren die oppennen naar een riant bordes. De rest van deze woning is helemaal af, alles wat je bedenkt heeft dit huis. Meerdere woonruimtes, diverse slaapkamers, badkamers, zwembad, tuinhuis en tennisbaan.

Het buitenleven rond deze villa is superieur, voor kinderen is er echt alles wat er te wensen valt. Voetbalveldje, tennisbaan, zwembad, bijhuis. Riante mogelijkheden tot buitenspelen. Voor de volwassenen is er natuurlijk ook ruimte voor relaxen, de woning heeft meerdere terrassen en als je de kinderen bij het zwembad weg haalt is ook hier voldoende ruimte om tot rust te komen.

duurste huis van Nederlandduurste huis van Nederland

Naast natuurlijk dit fantastische buitenleven rondom de villa, is de binnenkant is absoluut magistraal. De oude uitstraling van deze woning geeft je het gevoel dat je een aantal jaar terug de tijd in stapt. Maar niet zonder enige stijl, de woning straalt zo veel klasse uit. De oude accenten blijven prachtig naar voren komen in de diverse livings en in de prachtige landelijke keuken.

De bovenverdieping van dit prachtige landhuis zit natuurlijk vol met slaap gelegenheden, mooie ruime kamers met veel badkamers. Deze zijn in tegenstelling tot de rest van het huis wel degelijk minder mooi naar onze mening. Maar als je ruim 15 miljoen kosten koper kunt betalen dan kun je vast ook de bovenverdieping onder handen nemen.duurste huis van Nederlandduurste huis van Nederland

Wil je in deze villa wonen? Dan moet je een bedrag neerleggen van 15.750.000, hier is al 2 miljoen vanaf. De oorspronkelijke aankoopprijs was namelijk een ruime 17 miljoen euro. Als je dit prachtige huis koopt dan woon je wel in het duurste huis wat momenteel te koop staat. Dat is een lekkere binnenkomer bij het ontmoeten van nieuwe mensen. Je woont namelijk wel gewoon in het duurste huis van Nederland…