Villa Firenze, een enorm herenhuis in Beverly Hills, staat momenteel te koop voor een krankzinnig hoog bedrag. In feite één van ’s werelds duurste aanbiedingen van dit moment. Ga mee op een virtuele tour en je zult begrijpen waarom.

Eén van de duurste huizen dat gaat geveild worden

Het compound, bestaande uit één hoofdgebouw en drie gastenverblijven, heeft meer dan 20.000 vierkante meter woonoppervlak, met maar liefst 13 slaapkamers, 17 complete badkamers. Het bevindt zich op meer dan negen hectare aan onroerend goed. Het spektakel begint al meteen bij binnenkomst met een privé-weg en een bewaakte poort. De oprit leidt naar een open binnenplaats omringt door Canarische palmbomen, inclusief genoeg terrein om 30 auto’s kwijt te kunnen.

Huizen

De foyer is niet minder imposant, met marmeren vloeren en hoge zuilen die zich uitstrekken tot verhoogde plafonds. Het Italiaanse, mediterrane ontwerp spreekt de naam van het huis aan. Afwerkingen zoals gewelfde plafonds, gebeeldhouwd lijstwerk en andere kenmerkende accenten die architect William Hablinski toevoegde. De bouw ging van start in 1998 en duurde vijf jaar om gerealiseerd te worden. Open haarden geven zowel de openbare als de privékamers een extra dimensie. De primaire suite heeft de gebruikelijke sfeer: meerdere inloopkasten en een kleedkamer.

geveild

Naast de ‘doorsnee’ woonruimtes en de talloze hoeveelheid aan slaapkamers, biedt dit moderne paleis een verscheidenheid aan andere ruimtes. Zoals een homegym, riante hobbykamer, game-room, vijf thuiskantoren en personeelsvertrekken. Het omliggende terrein is niet minder spectaculair: een zwembad in resortstijl domineert het terras naast het huis, samen met een jacuzzi en poolhouse. Een appartement speciaal voor de conciërge bevindt zich op de tweede verdieping en dat geldt ook voor de cabana-keuken.

Intersante buren

Formele tuinen en een fontein maken deel uit van het vier hectare goed onderhouden gazon. Er is ook een sport- en basketbalveld, tennisbaan, omheinde hondenren en een overdekte garage voor zes auto’s. Beveiliging patrouilleert het pand 24/7. Buren zijn onder meer Denzel Washington, Sylvester Stallone en Eddie Murphy.

duurste

Het huis ligt in de buurt van twee zijwegen van Sunset Boulevard. Met een vraagprijs van $160 miljoen behoort dit pand ongetwijfeld tot de duurste ter wereld. Kijk op de Concierge Auctions-site voor meer. En bekijk hieronder meer foto’s van het indrukwekkende onroerend goed.

duurste duurste