De Audi RS3 staat bekend als de compacte snelle auto. Deze wagen van Audi is absoluut een van de beter verkochte wagens van de RS lijn. Nu kunnen de prijzen van deze wagens nogal hoog oplopen en is het kopen van een compleet nieuwe niet zonder geld verlies te doen. Daarom is het interessant om deze brute wagens als occasions te bekijken. Zo is de kop er al af en heeft u dus niet het zo gehete ”drempelverlies”. Tweedehands zijn deze wagens nog steeds duur maar wel iets meer in de richting van de normale prijs. Wij zochten voor u de duurste tweedehands RS3 op de markt.

De duurste tweedehands RS3

Deze brute wagen staat sinds 8 november te koop en is met zijn G-energie label niet bepaald zuinig te noemen. Gelukkig is dat ook niet het gene waar het bij deze wagen om gaat. De brute 5 cilinder motor die in dit bommetje ligt is waar de autoliefhebber het voor doet. Het unieke geluid van deze wagen is fantastisch. Een mooie beginnerswagen als je een goed lopende onderneming hebt. Het bouwjaar van dit monster is 2015 en mocht je de wagen kopen heeft deze een APK tot November 2021.  De kilometer stand van deze dikke RS3 bedraagt ruim 96.000 km, een eventuele tweede eigenaar kan er dus zeker nog een paar jaar van genieten.

Duurste tweedehands RS3

Natuurlijk is deze brute RS3 niet gratis maar de prijs loopt niet zo hoog op als bij de meeste wagens van de RS lijn. De RS3 is de meest betaalbare wagen van de RS lijn en is in tegenstelling tot de RS6 best te betalen. Natuurlijk is deze RS3 voorzien van elke mogelijke optie en maakt dit de wagen enorm comfortabel. De motor van van deze wagen is een 2,5 liter 5 cilinder die een vermogen weet op te wekken van 367 pk en een topsnelheid weet te behalen van maar liefst 220 kilometer per uur.

Duurste tweedehands RS3 Duurste tweedehands RS3

Voor slechts 42.500 ben je de nieuwe eigenaar van dit brute monster. De maandelijks kosten van deze wagen bedragen ook nog eens ruim 430 euro. Je bent er na het aanschaffen van deze brute wagen nog niet.

We schreven eerder over de bruutste tweedehands RS6