DeGeneres wordt door een aantal oud-medewerkers beschuldigd van het creëren van een giftige werksfeer op de set. In augustus werden drie producenten ontslagen na een intern onderzoek in verband met (seksuele) intimidatie en racisme op de set. De productieteams achter het programma van Ellen DeGeneres hebben moeite met beroemdheden boeken voor de uitzendingen vanwege deze aantijgingen.

Ellen DeGeneres

Gelukkig voor Ellen kan zij zich terugtrekken in haar bizar mooi huis, met alles erop en eraan. Althans nog voor even. Geregeld koopt ze huizen om ze vervolgens te renoveren en  met forse winst door te verkopen. Ellen deelt die lucratieve hobby met haar vrouw, actrice Portia de Rossi. In de loop der jaren kochten en verkochten ze talloze panden met miljoenen winsten. Klik hier om een tijdlijn te zien van al hun aankopen en profijten.

Ellen DeGeneres

 

Flinke winst geboekt

Na een jaar eigenaar te zijn geweest van het huis, hebben Ellen DeGeneres en haar vrouw dit landgoed in Santa Barbra op de markt gebracht. Bekend als het Salt Hill House, is de Balinees geïnspireerde ‘compound’ verspreid over vier volumes over 9 hectare aan de oceaan. Verder zijn er 8 badkamers, 9 vuurhaarden, meerdere bibliotheken, een met marmer beklede keuken aanwezig.  Uiteraard is er ook een riant zwembad, tennisbaan en irrigatiesysteem. Ze kochten het bungalow-achtige huis in begin 2019 voor $27 miljoen om het vervolgens een jaar later weer ver verpatsen voor $39,900,000.

huis

Het hoofdgebouw omvat 8.188 vierkante meter en bevat drie slaapkamers en meerdere uitgestrekte woonruimtes. Een overvloed aan kamerhoge beglazing houdt het interieur verbonden met het landschap met een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan, terwijl glazen schuifdeuren de binnenkant uitbreiden naar een beschut terras en een overloopzwembad. Een pension, een fitness cabana en een beveiligingskantoor vormen de resterende gebouwen en er is ook een pickleball-veld en een vijver op de drie percelen. Omdat Ellens huizen vrijwel altijd in het hogere segment verkocht worden, zijn alle panden uitgerust met de allernieuwste snufjes op het gebied van beveiliging.

Ellen DeGeneres zwembad Ellen DeGeneres