Guus Meeuwis is al jaren één van de meest bekende zangers die Nederland kent. Guus scoort hit na hit met zijn Nederlandse muziek. Hier heeft Guus dan ook een aardige zak geld aan over gehouden. Je leest hier over het vermogen van Guus Meeuwis.

Guus volgde trouw zijn ambitie tot het worden van Jurist, maar toen ging het maken van muziek beter dan hij had verwacht. De zanger had nooit durven dromen zijn naam in de muziekindustrie zo te vestigen. Dit begon bij zijn band, ze speelde op een avond in Brugge en sindsdien is het balletje gaan rollen. De band waarbij hij zat heette Vagant. In deze tijd scoorde hij al behoorlijk wat hits, hier verdiende de zanger ook al aardig wat mee.

Van een carrière als artiest kun je een aardig leven leiden. Dit is niet de eerste Nederlander die er een behoorlijk zak geld mee wet te verdienen. Maar zijn vermogen komt niet alleen voort uit zijn muziek. Guus heeft dan ook meerdere ondernemingen. De onderneming die de zanger het meest op levert is zijn muziek bedrijf, Kedeng Kedeng BV. Dit bedrijf is voornamelijk gefocust op het schrijven van liedjes voor artiesten.

Deze onderneming heeft een eigen vermogen van om en nabij de 2.3 miljoen euro. Guus investeerde naast dit ook wat geld in het bedrijf van collega Marco Borsato. Als laatst heeft Guus ook een ander bedrijf genaamd. Glorieux BV. Dit bedrijf heeft een eigen vermogen van maar liefst 5.4 miljoen.

Guus Meeuwis

Dit alles brengt het geschatte vermogen van Guus op een dikke 8 miljoen euro. Of hij dit vermogen allemaal bezit is de vraag, we zien de zanger namelijk regelmatig wat geld over de toonbank smijten. Ook is Guus gescheiden van zijn vrouw een aantal jaar terug, dit kan de zanger zo maar eens ruim 4 miljoen gekost hebben. Maar al met al mag Guus Meeuwis niet klagen. Het vermogen van de zanger is niet bepaald karig te noemen…