Het ziet eruit als een soort terrarium, maar de Harman Kardon Aura Studio 3 kweekt geen planten. Deze box produceert een fantastisch geluid, beter dan dat je hebt gehoord. In navolging van het doorzichtige ontwerp van hun SoundSticks, een product dat in 2000 samen met Apple is uitgebracht, heeft de Aura Studio 3 een doorzichtige bovenkant die doet denken aan een moderne vissenkom. Je leest hier over Harman Kardon’s nieuwe futuristische 360 box.

Harman Kardon’s nieuwe futuristische 360 box

Als je een statement wilt maken met de inrichting van je woning, dan is de Aura Studio 3 een welkome aanvulling. Het koepelvormige ontwerp en de hoogwaardige materialen spreken voor een hoge kwaliteit met een moderne uitstraling. Het ontwerp heeft zelfs een iF Design award gewonnen. De nieuwe luidspreker komt voort uit een samenwerking met Sprint en Brightstar.

Het ronde ontwerp van de speaker zorgt voor een 360-graden geluid. Door dit ontwerp beleef je een dynamische en meeslepende luisterervaring. De Aura Studio 3 heeft ook een rimpeleffectverlichting die de golfvormen van wat u ook noemt nabootst, waardoor uw luisterervaring ook visueel wordt uitgebreid. Dit klinkt als de nieuwe innovatie als het gaat om het luisteren van muziek, vindt je niet?

Harman Kardon's

De trotste makers van Harman Kardon’s nieuwe futuristische 360 box

De makers van het product vertelde zelf het volgende over hun super-product. “In elke nieuwe luidspreker zijn we altijd bezig om de klant te ‘wowen’ met een verbeterd ontwerp en een verhoogde geluidskwaliteit”. “Met de Aura Studio 3 doen we precies dat. Hoewel onze samenwerking met Sprint en Brightstar, zijn we blij te weten dat de Aura Studio 3 klanten wereldwijd zal bereiken”. Flinke beloftes met lovende woorden richting het eigen product. Niet gek want als deze futuristische 360 box echt zo goed verkocht wordt, kan dit een opening in de branche opleveren.

Harman Kardon's

De luidspreker is via Bluetooth verbonden met uw apparaat, zodat u uw muziek draadloos kunt streamen. De speaker heeft een  100-watt versterker voor een nog beter geluid. U kunt de Harman Kardon Aura Studio 3-luidspreker voor een kleine 250 euro aan uw huis toevoegen. Dat is dus prima te vergelijken met de concurrenten. Wat vind jij van Harman Kardon’s nieuwe 360-graden speaker?