Al jarenlang vermaakt Jochem Nederland met zijn grappen door middel van shows en video’s. Hier verdient hij dan ook aardig wat geld mee, dit is het vermogen van Jochem Myjer.

Het succes van Jochem Myjer

Jochem is misschien wel de meest bekende cabaretier die Nederland op het moment heeft. Ieder jaar opnieuw, verkopen zijn shows binnen een mum-van-tijd uit en kunnen we dus wel stellen dat hij razend populair is.

De hoogtepunten uit deze shows worden vaak gedeeld op het YouTube kanaal van Jochem. Met 4.4 miljoen weergaven is dit de meest bekeken video van het afgelopen jaar.

Waar Jochem zijn geld allemaal mee verdient

Met de bekendheid als cabaretier komt natuurlijk veel publieke aandacht kijken. Hierdoor is Myjer ook interessant geworden voor andere dingen op tv dan alleen zijn eigen shows. Hij speelde regelmatig rol als PietPaniek in het Sinterklaasjournaal. Naast deze fantastisch ingevulde rol is hij vaak te gast bij spelshows en andere programma’s.

Jochem is ook bezig met het opbouwen van een heuse muziek carrière. Hij bracht het nummer ”Ik slaap weer op de bank” uit. Dit nummer heeft inmiddels al bijna 1 miljoen streams op Spotify. Al dit succes is absoluut terug te zien het totale vermogen van deze man.

Het vermogen van Jochem Myjer

Als cabaretier wordt er goed geld verdient. Dit zagen we al bij het vermogen van Youp van ’t Hek. Quote berekende voor het laatst het vermogen van Jochem Myjer in 2016. Dut werd gedaan op de BV van Jochem, De Rust Zelve. Deze BV had toen 2 miljoen aan eigen vermogen. Daarvan belegde hij ruim 850.000 euro en had hij 220.000 euro cash.

Jochem Myjer

Jochem heeft ook een prachtig huis in Leiden, dit heeft hem een dikke 850.000 euro gekost. Naast deze woning bezit de man ook een vakantiehuisje op Texel ter waarde van 230.000 euro. Dit alles brengt het geschatte vermogen op zo’n 2.7 miljoen euro.