We hebben de kerstperiode achter ons gelaten en gaan met opgeven hoofd én veel hoop over enkele dagen het nieuwe jaar in. Bij sommige huishoudens is het vaste prik om de kerstboom begin november al op te tuigen, om ‘m vervolgens pas eind januari weer af te breken. Dat afbreken gaat hand in hand met een spoor aan dennen, dat tot aan je auto doorloopt zodra je d’r weer vanaf wilt. Als je dat treurige scenario wilt voorkomen, dan kan je uit deze video misschien een wijze les halen. Of juist niet.

Kerstboom verbranden met uitlaat

Het klusje om je kerstboom te elimineren is met ’n sportieve Supra een ‘koud’ kunstje, zoals te zien in de onderstaande video. De man achter het YouTube-kanaal Cleetus McFarland heeft dan ook in de beschrijving gezet: “Deze Supra kan vrijwel alles in brand steken…”

Onvermijdelijke roetlucht

Het enige waar ze zich nog wel druk over moeten maken, is de blijvende roetlucht in de auto en het vegen van de restanten van de verkoolde dennenboom. Ze gingen wel verantwoord te werk, want de brandweer was ook aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Dus ga nou niet meteen in het midden van je woonwijk dit soort praktijken nabootsen, mocht je snode plannen hebben gekregen. Maar dat hoeven we jullie niet te vertellen, toch?