Memphis Depay is een Nederlandse profvoetballer die over heel de wereld zijn kwaliteiten al heeft laten zien. Iedereen weet wat deze topspits kan en wat je aan hem hebt. Depay speelt momenteel bij Olympique Lyon een belangrijke rol. De voetballer is de sterspeler van de ploeg. Niet gek dat ze baalde toen Depay eind vorig seizoen zijn kruisband afscheurde… Maar hij is terug en lijkt in vorm te zijn. Zo ook de woningen van de voetballer, want die zijn magistraal. Dit is het luxe appartement van Memphis Depay:

De woning van Memphis is een penthouse in de mooie stad Rotterdam. Dit penthouse is gelegen in het Montivideo complex pal langs de Erasmusbrug. Het appartement van Memphis bevindt zich op verdieping 40 en heeft dus alles behalve een beroerd uitzicht. Vooral ’s avonds met alle prachtige lampjes kun je toch uren naar buiten kijken?

luxe appartement van Memphis Depay

De woning is door de voetballer gekocht voor een ruime 2.400.000 euro. Depay had een goede aankoopmakelaar want deze aankoopprijs ligt bijna 400.000 euro onder de originele vraagprijs van de woning. Deze bedroeg namelijk bijna 2.800.000 euro.

Dit penthouse heeft een woonoppervlakte van maar liefst 528 vierkante meter en is hiermee alles behalve klein. 6 kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Alles is aanwezig in dit moddervette penthouse. Voor de ontspanning is er uiteraard een sauna en een jacuzzi, dit is natuurlijk essentieel voor het spierherstel van de prof. De woning heeft een prachtige woonkeuken, voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De woning heeft als kers op de taart ook nog eens een privé bioscoop en een tv-kamer.

 

Depay besloot wel een hypotheek van een kleine 2.000.000 op de woning te laten rusten. Maar daar hoeft de voetballer niet wakker van te liggen. Als het moet betaalt deze jonge man de woning zonder moeite af. Wij persoonlijk snappen deze hypotheek wel, zakelijk gezien enorm slim. De overwaarde blijft toch wel komen. Een prachtige woning is dit luxe appartement van Memphis Depay zeker. Daar valt niet over te twijfelen.