In lijstjes met de duurste hotels op aarde kom je vaak hotels als The Four Seasons (New York) en Burj Al Arab (Dubai) tegen, maar wat als we je vertellen dat de ‘Lovers Deep’ – een luxueuze onderzeeër – het duurste hotel op aarde is.

Lovers Deep; duurste hotel

Indien je nog op zoek bent naar een spannende locatie om uw date mee naar toe te nemen dan bent u hier aan het goede adres. Lovers Deep is jouw eigen privé onderzeeër in de Caribische Oceaan. Je kunt in St. Lucia aan boord gaan, om vervolgens een duik te maken onder de golven.

Men betaalt maar liefst $150,000 per nacht, waardoor het bij uitstek de meest kostbare nacht van je leven zal worden. Daarnaast is het noemenswaardig dat er minimaal twee dagen geboekt worden. Een simpele rekensom en je merkt op dat je ten minste $300,000 moet meenemen om aan boord te stappen. Maar als je eenmaal onderwater bent probeer dan wel te genieten van het schitterende uitzicht op het koraal, de vissen en al het andere zeeleven.

“This hotel is the very definition of the Mile-Low club.”

Vergeet heel even wat de prijzen zijn en geniet van de exhorbitante luxe die dit hotel te bieden heeft. Een huwelijksreis, relax vakantie of een trip om indruk te maken op je date, bij dit verblijf zul je behandelt worden als de royalty die je bent.

Lovers Deep biedt een kapitein, butler en privé chef die allen met u mee zullen reizen, maar wees gerust deze mensen hebben allen een eigen (geluidsdichte) cabine. Zo kunt je in alle rust geniete van de ruimte, het uitzicht en de ervaring. Voor de échte luxepoezen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van speedboottransfers en optionele add-ons zoals helikoptertransfers, strandlanding, tweepersoonsdouche en een met champagne doordrenkt ontbijt. Voordat je dat al helemaal voor je ziet, moet er eerst flink gespaard worden. Wie weet ooit krijg je ooit de kans om in dit duurste hotel ter wereld te verblijven.

luxury submarine hotel lovers deep pure luxe duurste hotel duurste hotel lovers deep