De Lamborghini Urus, de wagen die absoluut geen introductie meer nodig heeft. Deze dikke SUV is de droomwagen van menig man en vrouw. Maar de standaard Urus hebben we inmiddels al voldoende zien rijden. Wij presenteren je deze Mansory Lamborghini Urus.

Dit is niet de eerste Mansory Urus waar we een artikel aan hebben geweid. Deze brute zwart met gele SUV is echt meer dan dik te noemen.

De zwarte kleur op de wagen maakt deze auto behoorlijk intimiderend. Niet té opvallend, maar zeker niet een kleur die de auto te min doet. Nu is er ook niet zo snel een kleur die deze Urus te min doet, maar toch. Er zijn mensen zoals Enzo Knol die bijna alle kleuren van de regenboog al op deze wagen hebben geprobeerd. Al heeft Enzo ook wel een heel bruut wagen park.

Buiten de dikke zwarte kleur zijn alle accenten op de wagen geel gekleurd. Het geeft een beetje het beeld van een batmobile. Deze zwarte en gele kleur worden meegenomen in het interieur. De bekleding is bijna compleet geel. Heel dik in combinatie met al dat Alcantara.

Achterin de wagen is er gekozen voor de grotere achterbank, dus niet de 2 stoelen maar echt een achterbank. De enige keuze die wij van Pure Luxe niet zouden maken. Wel hebben de passagiers op de achterbank de beschikking tot de tablets en natuurlijk stoelverwarming.

Mansory Lamborghini Urus Mansory Lamborghini Urus

De wagen is voorzien van een complete Mansory wide body kit. Dit heeft betrekking op de volgende delen van de wagen. Motorkap, bumper, spiegels, fenders, dak spoiler, achterspoiler, wielen, uitlaatsysteem, remsysteem en vloermatten. Al met al is dus echt alles Mansory.

Mansory Lamborghini Urus

Deze brute Urus is natuurlijk alles behalve gratis, dit monster staat te koop bij Hollman en kost een dikke €462.840,00. Hiervan kun je buiten de randstad een flinke twee-onder-een-kap woning van kopen. Of dus stunten met deze black beauty.